E-Board izolacija

E-Board izolacija

E-board je toplinski panel od EPS-a koji se sastoji od 94% zraka, a za brzo i učinkovito postavljanje fasade na kojoj će završni sloj biti od fasadne opeke. Specijalno je dizajniran za izvođače ili uradi sam entuzijaste.

E-board fasadni panel
E-board fasadni panel

Što je uključeno u E-Board paket?

U E-Board paketu nalazi se sve što je potrebno za uspješno postavljanje fasade, a to su:

– toplinski E-board paneli od EPS-a sa sistemom utor-pero za precizno spajanje te istakom na mjestu fuga za držanje horizontale kod postavljanja.

– slip ravnih i kutnih opeka koje fasadi daju izgled tradicionalnog zidanja fasadnom opekom

– Fleksibilno vodootporno ljepilo

– tiple za kvalitetno učvršćenje E-board panela

– lagano ekspandirajuća poliuretanska pjena koja osigurava vodonepropusnost spojeva toplinskih panela i spojeva na uglovima

– ekspanziona traka koja osigurava vodonepropusnost i kvalitetno dihtanje na spojevima fasadne izolacije i okvira prozora.

E-Board izolacija

Koje su prednosti E-Board izolacije?

E-board izolacijski panel radi se prešanjem u kalupima. Kao rezultat, detalji panela su vrlo precizni što je bitno kod spajanja, a kombinacija spojeva utor-pero i utor-kuka omogućuju savršeno međusobno vodonepropusno spajanje panela. Ova jedinstvena veza automatski stvara horizontalne i vertikalne spojeve.

Osim toga, paneli su izuzetno kruti i stabilni. Zahvaljujući vertikalnim linijama lako se režu, a cijela ploča zahtijeva samo pet tipli za montažu.

Paneli su dostupni za četiri dimenzije opeka za standardnu ppostavu kao i za postavu bez fuga.

Postavljanje panela i cijele fasade je vrlo jednostavno i brzo te kao takvo pogodno i za uradi sam entuzijaste.

E-Board izolacija

Izbor opeke

U ponudi se nalaze četiri veličine slip opeke u više od 100 boja u raznim stilovima. Slip opeka je 2 cm debela opeka nastala rezanjem pune opeke sa istim karakteristikama i istom kvalitetom. Ne postoji vidljiva razlika između slip opeke i pune opeke. Također dostupna kao kutna slip opeka za završetak uglova, prozora i vrata kuće.

Više na: www.svijetopeke.com