Do toplog i tihog doma uz 20% sniženu PVC stolariju

Do toplog i tihog doma uz 20% sniženu PVC stolariju

Vrijeme darivanja još uvijek traje, barem kad je u pitanju prodajno izložbeni salon Tecol iz Rijeke. Tamo Vas čeka zimsko sniženje PVC stolarije od 20%!

Tražite li salon s PVC i ALU proizvodima konkurentne cijene i vrhunske kvalitete, Tecol je pravo mjesto za Vas. Proizvodi iz njihova salona bez premca su iznimne kvalitete što potvrđuju atesti i certifikati po EU normativima.

U proteklih 18 godina uspješno su opremili čak preko 3.000 objekata, što im je uspjelo zahvaljujući marljivim i educiranim zaposlenicima, kao i kvalitetnim markama vodećih europskih proizvođača PVC i aluminijske stolarije – talijanske tvrtke Finstral i švicarske tvrtke AFG Holding – čiji su ovlašteni zastupnici.

Harmo vrata
Harmo vrata

Osim što nude kvalitetne PVC i ALU proizvode poput prozora, balkonskih vrata, ulaznih vrata, kliznih vrata, zimskih vrtova, nadstrešnica, grilja i roleta s kojima ćete biti zadovoljni još dugi niz godina, Vaše će zadovoljstvo povećati i trenutni popust od čak 20% koji daju na PVC stolariju AFG Holdinga, tj. na pvc prozore i vrata.

Prozori i vrata
Prozori i vrata

Širok raspon AFG Holding PVC prozora i vrata, okvira i krila raznih oblika, površina, boja i dodatne opreme, zadovoljit će razne stilove i naglasiti Vašu individualnost. U vašem izboru pomoći će Vam i njihovi iskusni i educirani zaposlenici, tako da opremanje doma više neće predstavljati muke, već radost.

Ulazna vrata
Ulazna vrata

Tecol radi po principu „ključ u ruke“, što znači da kao dio usluge dobivate kompletnu zidarsku obradu. Tako napokon možete odahnuti od nespretnih majstora!

Panoramske stijene
Panoramske stijene

Tražite li salon kojemu možete vjerovati, uputite se u riječki Tecol ili na njihovu web stranicu te odaberite modernu PVC stolariju kojom ćete ugrijati svoj dom te ga utišati od susjeda.

Ukoliko su Vam kod odabira stolarije najbitnije karakteristike dugačak životni vijek i visoka estetika, u njihovoj ponudi možete pronaći aluminijsku stolariju do 10 godina garancije.

Akcija na PVC stolariju traje do kraja siječnja 2016.