Dnevna soba – srce vašeg doma!

Dnevna soba – srce vašeg doma!

Opuštanje nakon napornog dana izuzetno je važno za regeneraciju organizma. Bilo da se odmarate uz knjigu, dobar film, glazbu ili se opuštate družeći se s prijateljima, najvažnije mjesto vašeg doma najčešće je upravo dnevna soba. Udobna kutna garnitura ili sofa na kojoj lako zadrijemate, prostrana kutna garnitura idealna za druženje cijele obitelji, regal s najdražim knjigama, meka fotelja u kojoj najradije čitate ili ispijate čaj, klub stolić za čašicu razgovora.... Sve to možete pronaći u Primi, jer mi smo mislili na sve! Udobnost, funkcionalnost, estetika, veliki izbor i povoljne cijene – puno pravih razloga za kupnju u Primi.

Kutna garnitura Ropez
Kutna garnitura Ropez

Tražite li prostranu kutnu garnituru za veliko društvo, odaberite omiljenu kutnu garnituru Priminih kupaca, ROPEZ. Ljubitelji trendi kutnih garnitura na prvi će se pogled zaljubiti u garnituru VISSA iznimno udobnih jastuka, s uvijek praktičnom kutijom za posteljinu. Za sve koji rado kombiniraju boje, tu je garnitura TOSCANA, raspoloživa u mnoštvu različitih kombinacija boja tkanine i eko kože.

Kutna garnitura Cannes
Kutna garnitura Cannes

Za one koji uvijek žele nešto više, osmislili smo kutnu garnituru CANNES PREMIUM. Podatna tkanina, meka na dodir i praktična eko koža koja se lako održava, dodatni jastučići za iznimnu udobnost, funkcionalna kutija za posteljinu i mogućnost razvačenja u ležaj za drage goste – sve što možete poželjeti za samo 3.999 kn!

Ako raspolažete s manje prostora, idealno rješenje je trendi ležaj FIRENZE, apsolutni hit na tržištu! Raspoloživ u mnoštvu različitih kombinacija boja tkanine i eko kože, u nekoliko sekundi pretvara se u ekstra veliki ležaj. Nakon spavanja, posteljinu i jastuke pospremite u kutiju za posteljinu ispod ležaja i uštedite prostor kojeg je baš uvijek premalo.

Trosjed i dvosjed Henry i fotelja Henrika
Trosjed i dvosjed Henry i fotelja Henrika

Želite li u vašu dnevnu sobu unijeti dašak glamura, odaberite trosjed ili dvosjed HENRY i prekrasnu, retro – romatičnu fotelju HENRIKA.

Za opuštene blagdane u dnevnom boravku iz snova, Prima je pripremila super iznenađenje – odabrane hit garniture u vašem domu mogu biti za samo 15 dana!

Kutna garnitura Babilon
Kutna garnitura Babilon

BABILON kutna garnitura oduševila je tisuće Priminih kupaca! Val opruge obložene PU pjenom garancija su udobnosti, a praktična rješenja garancija funkcionalnosti! Uz mogućnost razvlačenja koja garnituru u trenu pretvara u ležaj, tu je i lako dostupna kutija za posteljinu (otvara se podizanjem damskog ležaja garniture). Odaberite kut (lijevi ili desni) i boju i za samo 15 dana uživajte u dnevnom boravku iz snova!

Modularni program Transfer
Modularni program Transfer

MODULARNI PROGRAM TRANSFER je program iz nekoliko različitih segmenata čijim kombiniranjem garnituru možete maksimalno prilagoditi raspoloživom prostoru. Odaberite trosjed, dvosjed, damski ležaj, kutni segment ili tabure i složite ekstra veliku garnituru, kao stvorenu za obiteljska druženja! Uz sastav garniture koji maksimalno odgovara vašim potrebama odaberite i boju i za samo 15 dana uživajte u svom novom dnevnom boravku iz snova!

Ponuda vrijedi 05.12.2015. ili do isteka zaliha.

Više na: www.prima-commerce.hr