NOVE KOLEKCIJE PLOČICA IZ KERAMIKE MODUS

NOVE KOLEKCIJE PLOČICA IZ KERAMIKE MODUS

Hrvatske keramičke pločice predstavljene na najvećem svjetskom sajmu keramike i sanitarija – Cersaie u Bologni!

Prepoznat i priznat kao globalno najvažniji sajam keramike, sanitarija i kupaonskog namještaja, Cersaie je i ove godine bio mjesto susreta ukupno 872 izlagača iz 39 zemalja svijeta s kupcima, distributerima, arhitektima, dizajnerima i svim ostalim zaljubljenicima u opremanje interijera. Od 28. rujna do 2. listopada više od 100 tisuća posjetitelja uživalo je u pogledu na novitete koje su predstavila najznačajnija imena keramičke industrije, otkrivajući tako nadolazeće trendove i smjer u kojem industrija ide.

NOVE KOLEKCIJE PLOČICA IZ KERAMIKE MODUS

Keramika Modus iz Orahovice i ove godine je bila jedini izlagač iz Hrvatske, a pažnju vjernih kupaca, kao i brojnih posjetitelja i novih potencijalnih partnera, plijenio je izložbeni prostor inspiriran prošlošću te predstavljene kolekcije keramičkih pločica... stvorene za budućnost! Čak 11 novih kolekcija govori o koraku više; dizajnom, dimenzijom i širokom paletom dekora i bordura, koje ‘pokrivaju’ svaki ukus i stil uređenja prostora te zaokružuju asortiman podnih i zidnih pločica Keramike Modus. Hrvatski proizvođač predstavio je većinu svojih kolekcija u dimenziji 20x50 cm i 25x60 cm za zid i 40x40 cm, kao novi format za pod. U skladu s trendovima i impulsima s tržišta planira se i uvođenje u ponudu većih dimenzija te gresa – pločice za vanjsko oblaganje.

Ljepota keramičke pločice je prvenstveno u tome da može imitirati gotovo bilo koji prirodni ili umjetni materijal – stari novi trend sa Cersaie 2015. Uz naravno, maxi veličine – 3,6x1,6 m predstavlja se kao najveća dimenzija ovogodišnjeg sajma!

Cersaie 2015 potvrdio je neke od već postojećih svjetskih trendova u dizajnu keramičkih pločica. „Uz fotorealističan dizajn, naglasak je na završnoj izvedbi: dimenziji pločice, 3D reljefu i završnim efektima. Pločica u potpunosti zamjenjuje prirodni materijal, i vizualno i taktilno, a konačnu vrijednost daje joj vrhunska prezentacija životnog stila koji zastupa. U žestokoj konkurenciji pobjeđuju najuvjerljiviji! Heksagon se pojavljuje u svim dimenzijama i kombinacijama boja, tekstura i uzoraka, često u metalik izvedbi ili s efektima starine“, izjavila je Katica Petkov, direktorica marketinga i razvoja Keramike Modus, te dodala kako su mozaici zastupljeni u svakom od trendova, cement se javlja u svim nijansama i izvedbama, kao osnova industrijskog stila, a sve vrste kamena i ove su godine imperativ u dizajnu. Drvo je posebna priča, ističe Petkov: „Javlja se u dvije krajnosti, ili kao savršeno obrađeno i glatko, ili kao rustikalno. Kombinirano je, npr. mramorom za eleganciju ili cottom za postizanje ugođaja topline.“

Keramika Modus predstavila jedanaest novih kolekcija keramičkih pločica s oznakom Made in Croatia

Kolekcija Cement
Kolekcija Cement

CEMENT (25x60 cm / zid / mat : 40x40 cm / pod / mat) – Sve nijanse strasti...

Iskustvo i urođen instinkt za lijepo odabiru Cement! Za uvijek savršene rezultate zaslužan je talent za odvažnost pri uređenju prostora, kao i zrelost kod odabira pločica.

Kolekcija Cotto
Kolekcija Cotto

COTTO (30x30 cm / pod / mat) – Rustikalna razigranost

Za prostore koji govore jezikom svojih korijena: tradicije, sigurnosti i topline! Dovoljan je samo pogled i dodir za stvaranje jednog posebnog trenutka sadašnjosti koji stapa prošlost i budućnost.

Kolekcija Sandstone
Kolekcija Sandstone

SANDSTONE (25x60 cm / zid / mat : 40x40 cm / pod / mat) – Novi horizonti slobode kreiranja...

Najbolje ideje iz prirode i moderan dizajn ujedinjeni u misiji pružanja najviše zadovoljstva i slobode pri izražavanju osobnosti kroz uređenje interijera.

Kolekcija Marble
Kolekcija Marble

MARBLE (25x60 cm / zid / sjaj : 40x40 cm / pod / sjaj) – Trajna vrijednost u svakom prostoru.

Bezvremenski dobra odluka iza koje stoji nepogrešiv stil i prepoznatljiv stav. Za klasično lijepe i nenametljive prostore koji odišu moćnim vizijama svojih vlasnika.

Kolekcija Botticino
Kolekcija Botticino

BOTTICINO (25x60 cm / zid / sjaj : 40x40 cm / pod / sjaj) – Autentična inspiracija: povijest.

Klasična kolekcija. Originalan pristup dizajnu zidova i podova koji komuniciraju drevnim detaljima hrvatske kulturne baštine uklopljenim u današnje stilove.

Kolekcija Couture
Kolekcija Couture

COUTURE (25x60 cm / zid / mat : 25x25 cm / mozaik / mat) – Jednostavno posebno iskustvo.

Sedefasta površina i struktura pločice koja predstavlja otmjenost i luksuz te donosi sjetnu svježinu u pristupu dekoriranju zidova.

Kolekcija News
Kolekcija News

NEWS (25x60 cm / zid / sjaj) – Potpuno nova priča.

Suvremena čarolija sastavljena od nježnih boja i bogatstva uzoraka koji bude snove.

Kolekcija Grafite
Kolekcija Grafite

GRAFITE (20x50 cm / zid / mat : 30x30 cm / pod / mat) – Minimalizam i elegancija.

Čvrsta i jaka, a opet suptilna kolekcija podnosi i podržava bezbroj mogućih intervencija i kombinacija u prostoru.

Kolekcija Monocolors
Kolekcija Monocolors

MONOCOLORS (20x50 cm / zid / sjaj: 40x40 cm / pod / mat) – Totalni izgled!

Koordiniranje zidnih i podnih boja – igra bez granica u suradnji s maštom. Osnovna platforma za izražavanje osobnosti.

Kolekcija Element
Kolekcija Element

ELEMENT (20x50 cm / zid / mat) – Stilski početak & kraj.

Vječna, omiljena i svestrana crno-bijela kombinacija. Životna inspiracija za uređenje doma koja nema rok trajanja.

Kolekcija Ark
Kolekcija Ark

ARK (40x40 cm / pod / mat) – Iskonski povratak prirode.

Boje, strukture i nijanse za nezamjenjivo prirodan osjećaj pod nogama. Sva ljepota i toplina drveta u trajnosti keramičke pločice.


INFO I KATALOG

Više informacija o tvrtki, kao i aktualni katalozi keramičkih pločica Keramike Modus nalaze se na službenim internetskim stranicama tvrtke www.keramika-modus.com