Najveći tvornički outlet keramičkih pločica!

Najveći tvornički outlet keramičkih pločica!

Trebate li moderne, lijepe i kvalitetne keramičke pločice iskoristite priliku i posjetite tvornički outlet keramičkih pločica Keramike Modus u Orahovici, na adresi Vladimira Nazora 67.

Radno vrijeme outleta je radnim danom od 7 do 19 sati i subotom od 8 do 13 sati. Informacije o kolekcijama zidnih i podnih pločica u ponudi tvorničkog outleta u Orahovici, cijenama i raspoloživim količinama možete dobiti na broj telefona 033 840 336.

„Tvornički outlet zamišljen je kao mjesto na kojem će kupci moći pronaći lijepe, kvalitetne, ali i cjenovno najpovoljnije keramičke pločice naših nešto starijih kolekcija kada opremaju ili preuređuju svoj interijer. Vjerujemo kako će naš outlet pločica postati omiljeno mjesto isplative kupnje, baš kao i popularne outlet trgovine modnih brendova“, izjavila je Katica Petkov, direktorica marketinga Keramike Modus.

Keramika Modus iz Orahovice jedini je hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica za unutarnje uređenje. Osim na domaćem tržištu, zahvaljujući uspješnom izvozu, prisutna je i na više od 25 stranih tržišta.

Više na: www.keramika-modus.com