Viseće lampe u spavaćoj sobi

Viseće lampe u spavaćoj sobi

Većini nas je krevet jedno od najomiljenijih mjesta na planetu. Tu se osjećamo udobno i komforno. U krevetu volimo čitati, pisati, razgovarati na telefon, gledati televiziju, a ponekad i pojesti pizzu.

Da bi to sve mogli raditi, potrebno nam je i odgovarajuće svjetlo te se tako mnogi od nas odluče za kupnju lampe za noćni ormarić. A jeste li razmišljali o visećoj lampi?

Viseće lampe u spavaćoj sobi

Zašto? Zato jer će vam osloboditi prostor za stvari i pružiti kvalitetniju rasvjetu. Ako poželite intimnije svjetlo, to možete riješiti odogovarajućim potenciometrom kojim možete regulirati intenzitet rasvjete.

Viseće lampe u spavaćoj sobi

Postoji mnogo stvari - poput čaše vode, naočala, knjige, fotografije, prijenosnog računala, mobitela i tableta - koje ljudi vole držati pri ruci, dok su u krevetu. No, imajući sve te stvari u neposrednoj blizini, to zahtijeva ozbiljno planiranje prostora. Instalacijom viseće lampe, oslobodit ćete prostor na noćnom ormariću ili pokraj kreveta.

Viseće lampe u spavaćoj sobi

Jedina stvar koju treba uzeti u obzir, je da će ugradnja viseće lampe utjecati na raspored namještaja . Ako ste netko tko voli često premještati stvari , onda bi ste trebali razmisliti prije nego što postavite lampe na strop. U tom slučaju je bolje da se odlučite za klasične noćne lampe koje možete lako premještati s ostalim namještajem.


Za UrediSvojDom: Ana Biočić