VALJAK S UZORKOM

VALJAK S UZORKOM

Izgled zida u potpunosti može promijeniti vizual prostorije na bolje, ali i na lošije. Najčešće, čime uređujemo zidove, su tapete ili boje. Tapete su lijepe i pružaju velike mogućnosti uređenja, ali su pomalo komplicirane za postavljanje. Moramo ih lijepiti na zid, a onda još ako imaju uzorke po sebi, moramo paziti da se ti uzorci poklapaju, da ispod njih ne ostanu mjehurići zraka i slično...

Bojanje zida je daleko jednostavnije. Kada se napravi dobra piprema, bojanje se brzo i jednostavno odradi. Ali ne pruža takve kreativne mogućnosti kao tapete...

VALJAK S UZORKOM

Da to više ne bi bilo tako, pobrinuli su se u Painted House. Osmislili su valjak s uzorcima koji ostavlja trag na podlozi koju bojate. Riječ je o silikonskim valjcima koji se pričvršćuju na baznu kutiju na kojoj se nalazi boja i namače valjak.

Postoje valjci posebno za zid i posebno za platno, papir i slične materijale, tako da s njima možete oslikavati po svemu što vam padne na pamet.

Na stranicama Painted House imate i upute kako se koriste valjci kao i web shop gdje iste možete kupiti. Cijene se kreću od 18 - 30ak $.


Više na: www.etsy.com

VALJAK S UZORKOM