Robowsky - namještaj za kućne ljubimce

Robowsky - namještaj za kućne ljubimce

Iz prve hrvatske tvrtke specijalizirane za dizajn i proizvodnju namještaja za kućne ljubimce, Robowsky j.d.o.o., dolaze Idejna rješenja te potpuno novi koncept namještaja za kućne ljubimce na hrvatskom tržištu. Linija ovog namještaja prilagođena je potrebama i dizajnu suvremenog stanovanja.

U Robowskom su spajanjem visoke estetske razine s funkcionalnošću dobili jedinstven proizvod zavidnih performasi, uz vrlo pristupačnu cijenu, a sve s ciljem da njihovi proizvodi budu dostupni što većem broju ljudi.

Robowsky - namještaj za kućne ljubimce

Brand Robowsky kreće na tržište sa linijom od pet proizvoda (prototipova), koji su rezultat višemjesečnog rada, a osnovna vizija i nit vodilja bila je osmisliti proizvod koji će u isto vrijeme zadovoljiti udobnost i potrebe kućnih ljubimaca, a također se i savršeno uklopiti u suvremene interijere imajući i dodatne funkcionalnosti (npr. ukrasni boxovi, koji osim što u njima može spavati ljubimac, mogu poslužiti i kao dodatna površina za odlaganje , klub stolić u dnevnoj sobi).Trenutno se proizvodi iz linije Robowsky mogu naručiti putem web stranica www.robowsky.hr.

Robowsky - namještaj za kućne ljubimce

Tvrtka Robowsky kroz svoj rad i djelovanje svakako želi i planira pomagati napuštene životinje, tj. neprofitne organizacije i udruge koje skrbe o njima. Stoga su u ovo predblagdansko vrijeme darivanja, u vremenskom razdoblju od 1. do 31. prosinca 2014. odlučili od svakog prodanog proizvoda 20 kuna donirati Udruzi devet života iz Osijeka koja skrbi o napuštenim životinjama do njihovog udomljenja.

Više informacija o namještaju za kućne ljubimce možete potražiti na web stranici: www.robowsky.hr