Čarolija dnevnog boravka

Čarolija dnevnog boravka

Dnevni boravak je središnji kutak svakog doma u kojem se provodi vrijeme na bezbroj načina, uz najdraže društvo. Dolaskom Božića pretvaramo naše dnevne boravake u još udobnije i šarenije ambijente, pune blagdanske čarolije. Miris slatkih kolača i tradicionalne hrane, uređeno božićno drvce, šarene lampice i figurice i nova garnitura učinit će središnje mjesto spremnim za vesele goste.

Prijatelj vašeg doma predstavlja garniture koje su marljivo dizajnirali Primini “vilenjaci”, a koje će oplemeniti svaku dnevnu sobu:

Prima Commerce garnitura Aida
Prima Commerce garnitura Aida

Aida - elegantna i klasična

Novitet je u obitelji Prima garnitura. Iznimnu udobnost garantiraju val opruge s PU pjenom. Prostrana garnitura dolazi s pet leđnih jastuka, a u prosincu, mjesecu darivanja, dolaze i dva jastučića gratis! Karakterizira ju mogućnost montaže desnog i lijevog kuta. Garnitura ima i praktičnu kutiju za posteljinu.

Dimenzije: 278x208/90x90/70 cm; dimenzije ležaja: 240x114 cm

Prima Commerce garnitura Bern
Prima Commerce garnitura Bern

Bern – moderna i funkcionalna

Novitet je u obitelji Prima garnitura. Iznimnu udobnost pružaju val opruge s PU pjenom obloženom zaštitnom tkaninom i visokokvalitetnom dekorativnom tkaninom. Karakterizira ju mogućnost montaže desnog i lijevog kuta. Garnitura ima i praktičnu kutiju za posteljinu.

Dimenzije: 261x140/96x86/73 cm; dimenzije ležaja: 198x124 cm

Prima Commerce garnitura Transfer
Prima Commerce garnitura Transfer

Transfer - najdraži izbor

Najprostranija garnitura koja se sastavlja i prodaje po segmentima. Dostupna je u pet različitih kombinacija (eko koža i tkanina) boja. Karakterizira ju trendi dizajn i prostran damski ležaj.

Dimenzije: trosjed: 170x105x72 cm, dvosjed:120x105x72 cm, kut:110x110x72 cm, damski ležaj:102x185x72 cm, tabure:100x100x37 cm Saznaj više...

Prima Commerce garnitura Vissa
Prima Commerce garnitura Vissa

Vissa - redizajnirana po vašoj želji

Okvir garniture je izrađen od masivnog drveta, a dodatnu udobnost pružaju jastuci i rukonaslon obložen tkaninom. Eko koža je jednostavna za održavanje, a u kombinaciji s tkaninom ostavlja dojam topline i elegancije. U prosincu, mjesecu darivanja, dolazi i jastučić gratis! Garnitura ima i uvijek praktičnu kutiju za posteljinu.

Dimenzije: 280x190x75 cm; dimenzije ležaja: 220x155 cm Saznaj više...


Više o Prima garniturama na: www.prima-commerce.hr