Peg Perego kolekcija dječjih kolica 2015

Peg Perego kolekcija dječjih kolica 2015

Peg perego, jedan od najpoznatijih proizvođača dječjih kolica u svijetu, konačno je objavio novu kolekciju dječjih kolica za 2015.godinu. Povodom toga Svijet Beba (www.svijet-beba.hr) kao službeni Peg Perego partner želi Vas upoznati s novitetima, odnosno s čime će Vas ponovno ugodno iznenaditi Peg Perego u 2015.godini.

Peg Perego kolekcija dječjih kolica 2015

Poznato nam je kako Peg Perego ide uvijek u korak s vremenom i nadolazećim trendovima, pa nas iduće godine očekuje dosta promjena u vidu novih modela i redizajna postojećih. Stoga krenimo nekim redom.

Trenutno najprodavanija dječja kolica 3u1 Book Plus doživjela su promjene u sportskom sjedalu. U kompletu više nije switch sjedalo, nego Pop Up koje se kod sklapanja kolica može preklopiti zajedno s konstrukcijom i tako zauzimaju manje prostora. I dalje u kompletu ostaje autosjedalica Primo Viaggio SL, košara Navetta XL, torba i navlaka za kišu.

U opciji Sportivo ostaju u ponudi postojeće boje: Geo, Oceano, Agata, Perla i Galaxy, ali kolekcija dobiva novu maslinasto-zelenu boju pod nazivom Timo.

Peg Perego kolekcija dječjih kolica 2015

Kod opcije Completo u "Couture Fabric Collection" zadržane su boje: Avana, Luna i Denim, a pridružuje im se nova siva boja pod nazivom Piccadilly. Još je novost "Soft Fabric Collection" mekani materijal koji će krasiti Book Plus Completo dječja kolica u crvenoj boji - Sunset, plavoj - Saxony Blue i pastelno zelenoj - Green Tea.

I dalje možete birati između dvije boje konstrukcija: crne i srebrne.

Sve te opcije materijala i boja koje smo prethodno naveli moći će se kombinirati s novom "Slim" konstrukcijom dječjih kolica Book Plus 51.

Peg Perego kolekcija dječjih kolica 2015

Book Plus 51 potpuno su nova dječja kolica, a dobila su naziv po tome što su identična dosadašnjim kolicima Book Plus, ali širine samo 51 cm, što je 8 cm uže od prošlog modela. S tim ništa nije izgubljeno na funkcionalnosti i stabilnosti kolica, a dobilo se na boljoj upravljivosti i manjoj dimenziji, pa ćete lakše moći prolaziti kroz uske prolaze, šetati trgovinama i sl. Ne moramo ni govoriti o pakiranju ovih kolica u prtljažnik automobila. Biti će to puno lakše i zauzimati će manje prostora. Boja konstrukcije je bijelo-crna što im daje u cjelini potpunu eleganciju.

Peg Perego kolekcija dječjih kolica 2015

Sadašnji model kolica 3u1 Pop Up može se pohvaliti novom bojom konstrukcije bijelo-crnom, koja će savršeno pristajati uz crnu boju tkanine Onyx. Zadržana je dosadašnja siva konstrukcija, pa možete birati između dvije boje.

Dječja kolica Easy Drive također su se ponovila s elegantnom bijelo-crnom bojom konstrukcije. Međutim, kod njih neće se moći kombinirati sve tkanine i boje iz ponude, nego samo boje: Geo, Oceano i Galaxy u opciji Sportivo, a u opciji Completo samo Avana i Luna. Moramo naglasiti da zbog funkcionalnosti kod ovog modela ostaje Switch sjedalo u kompletu.

Došli smo i do "Special Edition" Book Plus kolica. Već smo dobro upoznali Book Plus Modular Fiat 500 koji će se kao i svi Book Plus modeli ponoviti Pop Up sjedalom, ali iduće godine dolazi mu u pomoć "Glamour Collection" pod nazivom Book Plus Pure. I Fiat 500 i Pure u svom kompletu će imati Pop Up sjedalo, autosjedalicu Primo Viaggio SL, košaru Navetta XL i torbu.

Book Plus Pure dolaze u 4 boje: Glicine (roza-bijela), Mediterranea (zeleno-bijala), Luna (plavo-bijela) i Avana (bež-bijela). Uz prekrasne boje tkanine dolazi ekskluzivna potpuno bijela konstrukcija. Ova kombinacija predstavljati će savršenstvo elegancije i funkcionalnosti.


Za kraj smo ostavili novi dizajn Pliko Mini kišobran kolica MomoDesign. Već klasičan dizajn Mini Pliko dječjih kolica dobio je novo ruho u obliku MomoDesign-a, kod kojih su boje složene jednostavno, ali za oko atraktivno. Isto tako konsatukcija kolica je dobila atraktivne sitne detalje po sebi. Moći ćete ih naći iduće godine u bojama: Nero-Verde (crno-zelena), Nero-Bianco (crno-bijela) i Nero-Rosso (crno-crvena).

Ukratko smo prošli sve novitete Peg Perego dječjih kolica za 2015.godinu i mišljenja smo da ćete s ushićenjem jedva dočekati vidjeti ih uživo.


Više detalja možete pogledati na stranici Svijet Beba.