ONLINE UREĐENJE STANA

ONLINE UREĐENJE STANA

Klaudija Zubčić, poznata arhitektica i dizajnerica unutarnjeg prostora, s radnim adresama u Zagrebu i Frankfurtu, svojim novim projektom uvodi novost na tržište unutarnjeg uređenja; online uređenje Vašeg prostora! Na njezinoj službenoj stranici klaudijazubcic.com svaki klijent može naručiti uređenje svojega prostora, a cjelokupna komunikacija, kao i slanje vizualnih materijala, mjera, slika namještaja i drugo, kao i sam dovršetak projekta, odvija se online. Sve cijene su prilagođene tržištu, a na istoj stranici mogu se pronaći sve dodatne informacije koje će vam pomoći da što jednostavnije pristupite uređenju Vašeg prostora. Uz pakete uređenja koje je Klaudija podijelila na Osnovni, Vizualni i Napredni tu je i paket "po mjeri" u kojem svaki klijent odlučuje što, gdje i kako želi.

Klaudija Zubčić, arhitektica i dizajnerica unutarnjeg prostora
Klaudija Zubčić, arhitektica i dizajnerica unutarnjeg prostora

Zašto i kako?

Klaudija je na osmišljavanje i realizaciju ovog projekta utrošila više od godinu dana, prikupljajući iskustva i znanja svjetski renomiranih portala i brendova u unutarnjem uređenju, ali i unoseći svoju osobnu želju da svatko živi ili radi u prostoru koji će voljeti. Oko sebe je okupila vrhunski profesionalni tim koji je spreman za sve zahtjeve koje možete postaviti pred njih, a jednostavnost procesa prilagođena je svakome tko se služi s internetom. Klaudija o svojoj ideji i angažiranosti kaže - "U vrijeme kada preko interneta možete naručiti zaista sve, a i povjerenje prema internet trgovinama je sve veća, promašaj bi bio ne ponuditi i ovu uslugu. Osobito sam sretna s činjenicom da sada, s online načinom, mogu svoje usluge ponuditi bilo kome, bilo gdje i to sve po povoljnijim cijenama nego da dolazim u njihov prostor. Naravno, ovo je tek prva stepenica u razvoju usluge jer će kroz projekte svaki naš korak biti usmjeren prema prilagođavanju klijentima i njihovim zahtjevima."

ONLINE UREĐENJE STANA

DREAMROOM® je prvi korak

Osim službene stranice klaudijazubcic.com istovremeno su pokrenute i stranice na društvenim mrežama: facebook, twitter i google+, a sve to u svrhu brže i jednostavnije komunikacije Klaudije s klijentima. Savjeti, pitanja i odgovori kao i predstavljanje ideja kroz svoj DREAMROOM® Klaudija koristi za zbližavanje ljudi i unutarnjeg uređenja, ali i razvoja svojih usluga. Njezinim riječima - "Cjelokupan proces unutarnjeg uređenja mora klijentu biti krajnje jednostavan, a uređeni prostor mora biti potpuni inspirativni odražaj osobnosti." - Klaudija sažima proces i način uređenja, a njezine finalne radove možete pogledati na njezinoj stranici klaudijazubcic.com.

ONLINE UREĐENJE STANA