BORIS MIRKOVIĆ – POVRATAK U CENTAR

BORIS MIRKOVIĆ – POVRATAK U CENTAR

Boris Mirković je nedavno kupio stan u samom centru Zagreba i tako se ponovno vratio gdje je praktički i odrastao. Za pomoć oko uređenja, obratio se interijer centru DUT čiji su stručnjaci u dogovoru s domaćinom odradili uređenje dnevnog boravka.

Stan je orjentacije JZ-Z s puno dnevnog svjetla. Pri uređenju interijera koristio se eklektistčki pristup - kombinacija modernog stila s nekoliko detalja poput starinske škrinje tirkizne boje.

BORIS MIRKOVIĆ – POVRATAK U CENTAR

U stanu prevladavaju sivo- bež i smeđi tonovi, s već spomenutim tirkiznim detaljima što očitava Borisovu razdraganu narav i uvijek prisutnu zaigranost.

Borisov najdraži dio namještaja su police s muzičkom linijom. Trosjed u dnevnoj sobi izrađen je od eko kože tamno smeđe boje koja izgleda poput prave. Tu je i udobna fotelja koja jednostavno mami za opuštanje i uživanje u glazbi.

BORIS MIRKOVIĆ – POVRATAK U CENTAR

Zavjese su dale završni "touch", te zaokružile cijelu priču uređenja interijera pretvorivši ga u topli dom obitelji Mirković.

Postavljene zavjese su tzv.blackoout – služe za zamračenje prostora od dnevnog svjetla, a odlična su i zaštita od sunca umjesto roleta. Osim toga, estetski jako lijepo izgledaju budući da su rađene kao imitacija lanene tkanine.

Roloi su minimalistički i moderni, također s funkcijom zamračenja i zaštite od sunca.

BORIS MIRKOVIĆ – POVRATAK U CENTAR

Boris je inače, jedan od čestih kupaca u trgovini DUT za koju ima samo riječi hvale:

„Izuzetno sam zadovoljan prvenstveno pristupom djelatnika, atmosferom te širokom lepezom kompletnog asortimana za uređenje od praga do krova! Budući sam profesionalno surađivao mogu toplo preporučiti svima koji nisu sigurni što žele da će u DUT-u dobiti kompletnu uslugu na zavidnom nivou uz najpristupačniju cijenu."

Dut d.o.o.

Dut d.o.o.

Adresa

-
10000 Zagreb

Telefon

098/ 23 12 17
098/ 23 12 17

Email

dut@dut.hr