Villa Nina, Perci, Istra

Villa Nina, Perci, Istra

Istra je jedinstvena i osobita, a Jadransko more je oplakujući njenu obalu stvorilo na tisuće prelijepih laguna i otočića. U pozadini dominira planinski vijenac Ćićarije i Učke koje su zaslužne i za posebnu klimu koja je ugodna tijekom cijele godine. Kao takva, Istra je idealno odredište za odmor, uživanje i opuštanje.

Raznolikost Istre nudi svakom namjerniku niz mogućnosti, od svoje unutrašnjosti s nezaboravnim naseljima specifične arhitekture, prelijepih maslinika i vinograda s uređenim "vinskim" putevima pa sve do najmodernijih sadržaja kako na obali tako i u unutrašnjosti.

Istru krasi i kvalitetan smještaj s nizom vrhunskih hotela, ali i privatnih apartmana i vila. Jedno od takvih mjesta koje će vas sigurno oduševiti je i Villa Nina smještena u pitoresknom mjestašcu Perce, udaljeno 3 km od mora, a na nekoliko minuta vožnje od poznatih turističkih odredišta Poreča i Novigrada.

Villa Nina osmišljena je i uređena kao destinacija za veće društvo, ukupno do 12 osoba uz maksimalni komfor.Sastoji se od 5 komfornih spavaonica s pripadajućim kupaonicama, zajedničke kuhinje s velikom blagovaonicom u kojoj dominira stol za 12 osoba te prostranog dnevnog boravka. Sve prostorije su klimatizirane, a gostima je na raspolaganju TV i internet.

Vanjski dio predstavlja veliki prostor sa sjenicom, velikim stolom za 12 osoba, roštiljom i bazenom. Oko bazena razmješteno je 12 ugodnih ležaljki, a predviđen je i prostor za djecu s drvenom ljuljačkom i prostorom za igru.

Smještaj u Villi Nini moguć je od proljeća pa sve do kasne jeseni. U dogovoru s ljubaznim domaćinom moguće su organizacije različitih sadržaja kao što su vožnje vodenim skuterima, izleti bagijima, ribolov itd...

Za sve dodatne informacije nazovite na 098 472 972.