Philips PerfectCare rješenje za savršeno izglačano rublje

Philips PerfectCare rješenje za savršeno izglačano rublje

PerfectCare zahvaljujući OptimalTemp funkciji jedino je glačalo kojem nije potrebno dodatno podešavati temperaturu. Nježno, brzo i jednostavno glačanje svih vrsta tkanina u trenu.

Jedan od kućanskih poslova koji većina žena stavlja na čekanje je glačanje i to ponajprije zbog vremena koje oduzima i napora koji treba uložiti u ravnanje zamornih nabora. No uz prave pomagače taj posao uskoro bi mogao postati jedan od dražih. Danas, vjerovali ili ne, postoje glačala koja skoro sav posao obavljaju sama. Takve su i parne postaje Philips PerfectCare koje pružaju brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja.

Philips PerfectCare rješenje za savršeno peglanje
Philips PerfectCare rješenje za savršeno peglanje

Philips PerfectCare glačala zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTemp glačaju sve vrste odjeće od svile do lana, pamuka ili kašmira...bilo kojim redoslijedom, bez ikakvog dodatnog podešavanja temperature, dok ravnoteža pare i temperature pruža odlične rezultate bez sjajnih dijelova na vašoj odjeći.

 

 

Nježno, brzo i jednostavno glačanje za sve vrste tkanine

Osim tehnologije OptimalTemp još jedna odlična značajka ovog proizvoda je to da kod PerfectCare glačala ne dolazi do curenja tekućine. Procesor Smart Control održava stalnu temperaturu ploče za glačanje zbog čega ona nikad nije ni prevruća ni prehladna, a zahvaljujući sustavu easy de-calc koji uklanja kamenac za manje od minute produljuje se životni vijek parne stanice.

Philips PerfectCare rješenje za savršeno izglačano rublje

Prednosti tlačne parne postaje dvostruka su količina proizvedene pare u odnosu na klasično glačalo i ispuštanje mlaza pare pri vrlo visokom i stalnom tlaku kako bi brže prodrla u materijal. Drugim riječima, za isto vrijeme brže glačate dvaput veću količinu odjeće, a zahvaljujući velikom spremniku za vodu možete neprekidno glačati i do 2 sata.

PerfectCare glačala su izuzetno jednostavna za upotrebu i maksimalno učinkovita na svim vrstama tkanina što su potvrdili i brojni Neovisni instituti za testiranje glačala koji su PerfectCare ocijenili izvrsnim ocjenama.

 

 

Za više detalja pogledajte: www.philips.hr

Tagovi

Uređaji