Kvaliteta Wi-Fi-a u hotelima putem web stranice

Kvaliteta Wi-Fi-a u hotelima putem web stranice

Poznata je stvar kako su Hoteli bitan segment u poslovanju svakog IT/ICT stručnjaka, običnog radnika ili pak vlasnika pojedine tvrtke koja se bavi ovim segmentom poslovanja.

Hoteli su bitan čimbenik prilikom smještaja u pojedinim gradovima, mjestima ili pak zaseocima. Boravak određenog IT/ICT stručnjaka ili pak kompletnog tima određene tvrtke može varirati u odnosu da li se održava koja konferencija ili je samo riječ o poslovnoj suradnji dviju tvrtki u različitim gradovima, državama ili pak kontinentima.

Rezervirajući hotelsku sobu, korisnik se veseli boravku u njoj. No jedan od važnih čimbenika boravka u hotelu jest i mogućnost pristupanju Wi-Fi povezivanja na internet.


U ovome segmentu ne želimo spominjati žični način povezivanja na mrežu svih mreža jer smatramo da je ono polako zastario način. Nije samo dovoljno imati mogućnost povezivanja putem svojeg prijenosnika, tableta, phableta ili pak pametnog telefona na Wi-Fi, već je važan segment i sama kvaliteta te mreže. Upravo tu u pomoć pristiže web stranica pod imenom hotelwifitest.

Riječ je o web stranici koja u svojoj bazi posjeduje preko 100.000 Hotela širom Svijeta, odnosno podatke o njihovom Wi-Fi pristupu na internet. Otiđete li na hotelwifitest.com imat ćete prilike odabrati željeni hotel, grad ili državu gdje želite pogledati pristup Wi-Fi načinu povezivanja na internet.

Kažimo i to kako odabravši određeni grad dobijete podatke koliki broj hotela u tom gradu posjeduje brzinu Wi-Fi povezivanja na internetu u segmentu od 10, 5 ili pak 2Mbps.


Odabravši pojedini grad, otvara vam se popis hotela u tom gradu. Pokraj svakog hotela s desne strane ugledat će te prosječnu brzinu Wi-Fi. Ispod prosječne brzine imat ćete prilike vidjeti minimalnu te maksimalnu brzinu izraženu u Mbps.

Dok će te ispod ove brojke ugledati u postotcima ocjenu kvalitete Wi-Fi uslugom u odabranom hotelu. Osom navedenih segmenata kvaliteta, hotelwifitest donosi i prikaz gdje se Wi-Fi povezivanja na internet plaća a gdje je uključen u cijenu boravka u hotelu.

Pokraj ovih parametara prikazana je i cijena noćenja u hotelu što smatramo izuzetno važnom te hvale vrijednom stavkom u poslovanju ove stranice. Jer je cijena uvijek bila važan segment boravka u hotelu osobito u ovim vremenima u kojima smo sada, kada gledamo na svaku novčanicu.


Toplo se nadamo kako će vam hotelwifitest biti od velike koristi i kako će vam olakšavati uvelike odabir hotela u nekome gradu ili državi. Kada je riječ o Hrvatskoj isprobali smo hotelwifitest na našim trima Hrvatskim gradovima: Zagrebu, Rijeci te Splitu.

Hotelwifitest najviše rezultat prikazao nam je za Hotele u gradu Splitu, dok je njegov odabir bio najmanji za grad Zagreb. Nismo isprobali hotelwifitest na ostalim Hrvatskim gradovima, no tu mogućnost ostavljamo Vama na odabir.


Izvor: www.ninoit.eu

VEZANI ČLANCI

Ponuda malih obiteljskih hotela

Ponuda malih obiteljskih hotela

Novost u ponudi portala UrediSvojDom su i turističke destinacije. Točnije, riječ je o malim obiteljskim hotelima koji su razasuti diljem Hrvatske i predstavljaju...

Caffe bar The City  - Uzmite predah od svakodnevnice

Caffe bar The City - Uzmite predah od svakodnevnice

U najpoznatijoj ulici zagrebačke Trešnjevke, u Trakošćanskoj 38, smjestio se slatki caffe bar The City. Bar koji svakodnevno svojim gostima nudi posebne...

Hotel Phoenix - hotel u kojem se dobro osjećam!

Hotel Phoenix - hotel u kojem se dobro osjećam!

Hotel Phoenix koji spaja vrhunsku gastronomiju, eleganciju i klasiku idealan je za proslavu raznih obiteljskih svečanosti kao što su krstitke, pričesti,...

Villa Nina, Perci, Istra

Villa Nina, Perci, Istra

Istra je jedinstvena i osobita, a Jadransko more je oplakujući njenu obalu stvorilo na tisuće prelijepih laguna i otočića. U pozadini dominira planinski...

HOME EXCHANGE - PUTUJTE PO SVIJETU!

HOME EXCHANGE - PUTUJTE PO SVIJETU!

Koliko ste puta zaželjeli otputovati u neku drugu zemlju i posjetiti neki grad koji vam se sviđa, a niste bili u mogućnosti to učiniti jer vam je bilo...

Rafting na Cetini

Rafting na Cetini

Spektakularni užitak raftinga samo nekoliko kilometara udaljenog od mora na rijeci Cetini, u neposrednoj blizini starog gusarskog grada Omiša dogodio se...

Pogledajte ostale članke iz kategorije