Peg Perego – najkvalitetnija europska kolica

Peg Perego – najkvalitetnija europska kolica

Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica, malih vozila za djecu , obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.

Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji,lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Peg Perego kolica imaju prepoznatljivi talijanski dizajn
Peg Perego kolica imaju prepoznatljivi talijanski dizajn

Cijela linija Peg Perego proizvoda je izrađena tako da bude sigurna, praktična i udobna kako za mamu tako i za dijete.

U ponudi su:

  • Kolica raznih boja,dezena i stilova koji prate i diktiraju modne trendove i koji postavljaju standarde u industriji, (sportska, kišobran kolica,modular sistemi,kolica za blizance, konstrukcije za kolica )
  • Autosjedalice koje omogućuju maksimalnu sigurnost za vaše dijete,te postavljaju nove standarde
  • Hranilice koje se odlikuju praktičnošću i ergonomijom,
  • Booster sjedalo – Rialto koje se lako otvara, zatvara i prenosi svugdje
  • Nosiljke - praktične i kompaktne
  • Pribor - svi praktični dodaci i oprema za cijelu liniju proizvoda
  • Autići na baterije od 6,12 i 24 V koji se odlikuju kvalitetom i dizajnom koji je ostvaren s vodećim svjetskim proizvođačima (Fiat, John Deere, Ducati,Polaris )

Za Peg Perego proizvode osiguran je servis i rezervni dijelovi za kolica i autiće kupljene na ovlaštenim Pege Perego maloprodajnim mjestima.

Za sve upite o Peg Perego proizvodima kontaktirajte info@svijet-beba.hr ili posjetite ovlašteno prodajno mjesto u dućanu Svijet Beba u Zagrebu na adresi II. Poljanice 6.