Pametne žarulje s pristupačnom cijenom

Pametne žarulje s pristupačnom cijenom

U više navrata do sada na našem portalu pisali smo o pametnim žaruljama. U prvi plan postavljali smo Samsung i Philips kao prve proizvođače pametnih žarulja. Također je poznato kako pametne žarulje za svoj rad zahtijevaju integraciju s pametnim telefonom ili tabletom putem pripadajuće aplikacije.

Ali njihova cijena od 40$ ili 50$ po komadu još je uvijek velika prepreka za brojne korisnike koji žele iskušati korištenje pametnih žarulja u svojem domu. Navedimo i to kako Philipsove pametne žarulje koštaju 40$ po komadu, dok recimo pametne žarulje iz tvrtke GE u kojima danas pišemo koštaju 30$ po komadu.

Dok će cijena potrošene električne energije na mjesečnoj bazi iznositi 15$-20$. Navedene pametne GE žarulje za kontrolu koriste pripadajuću Mig Mobile aplikaciju.

Ova aplikacija pruža mogućnost putem vašem mobilnog telefona ili tableta korištenje pametne žarulje odnosno raspoređenost osvjetljenja kako jačine tako i osvjetljenja putem određenih kutova.

No kako to obično biva u svijetu tehnologija za dolazak GE pametnih žarulja na police trgovina valja pričekati jesen. Najavljeno je kako će GE pametne žarulje u jesen pristignuti na police raznih trgovina na globalnoj razini. Nadamo se kako ćemo uskoro imati nešto više informacija koje ćemo moći podijeliti s vama.


Više na: www.ninoit.eu