DUT - novi projekt uređenja lokala

DUT - novi projekt uređenja lokala

Novi projekt iz radionice DUT interijera. Radi se o ugostiteljskom objektu na jednom od naših otoka. Lokal zamišljen više kao dnevni đir - mjesto okupljališta mama s klincima, obitelji i prijatelja, a ujedno i kulturni centar za održavanje predstava, promocija i slično.

Budući da klinci imaju značajnu ulogu u ovom prostoru, za njih je predviđeno centralno mjesto, tako da su vidljivi roditeljima iz svih dijelova lokala.

Da bi djeci bilo što zanimlljivije i ljepše, iznad igraonice postavljen je "prozor" odnosno svjetleći panel koji dočarava krošnju drveta na kojoj se odmara leopard.

DUT - novi projekt uređenja lokala

Na ostalim prozorima predviđene su panel zavjese sa digitalnim printom - novi proizvod iz DUT-a na koji su jako ponosni. Print se radi na specijalnoj tkanini koja propušta svjetlost na dijelovima sa svjetlijom bojom, dok na mjestima koji su tamne boje svjetlost ne prodire. Na taj način se dobije odličan kontrast koji stvara dnevno svjetlo, a kako svjetlo nikad ne dolazi iz istog smjera tako se i tokom dana mijenja slika te se postiže određena dinamika.

DUT - novi projekt uređenja lokala

Zamišljene su dvije varijante panela - "zimske" slike s toplim narančastim tonovima i "ljetne" slikes hladnijimm plavim tonovima i vrhovima prekrivenim snijegom.

Za terasu su predviđene fototapete sa slikom vodopada. Uz postavljenje raspršivače vode za osvježenje stven je dojam stvarnog osvježenja.

Biljke postavljene po lokalu povezuju slike sa zavjesa ili fototapete te na taj način nude realniju sliku.

DUT - novi projekt uređenja lokala

Tkanine korištene u interijeru su tzv. inteligente tkanine - s kojih se svaka nečistoća poput mrlja od kave, ulja, soka, jaja i slično uz pomoć malo neutralnog deterdženta jednostavno obriše mekanom krpicom!

Za sjedalice na terasi korištene su outdoor tkanine koje imaju veliku postojanost boja zahvaljujući UV zaštiti kao i vodootpornost.

DUT - novi projekt uređenja lokala

Pod lokala prekriven j je keramičkim pločicama u imitaciji drveta svijetle natur boje. Na samom ulazu u lokal kao i na pozornici kao podna obloga koristi se debelo staklo ispod kojeg se nalazi pijesak što djeluje vrlo efektno.

Za predstave je predviđeno mjesto na pozornici koja u svakodnevnom životu kafića predstavlja izdvojenu cjelinu - poput pravog udobnog dnevnog boravka.

Do njega je smješten kutak s vrećama za sjedenje te kao takvo predstavlja idealno mjesto za opušteniju atmosferu.

DUT - novi projekt uređenja lokala

Vanjski djelovi šanka su ostakljeni i služe kao izlog koji će se mijenjati ovisno o ponudi, godišnjem dobu, prigodama i sl.

Vjerujemo da će boravak u ovom lokalu svima biti zanimljivo i lijepo iskustvo.

Dut d.o.o.

Dut d.o.o.

Adresa

-
10000 Zagreb

Telefon

098/ 23 12 17
098/ 23 12 17

Email

dut@dut.hr