KENDA - Najpovoljniji namještaj

KENDA - Najpovoljniji namještaj

Tvrtka Kenda namještaj prisutna je na tržištu 20 godina i vodeći je distributer namještaja u regiji. Surađuje sa više od 70tak salona namještaja u Hrvatskoj. Zastupa i proizvodi namještaj za domaće tržište i tržišta europske unije. Najveća prednost Kenda namještaja je u kvaliteti, mogućnostima, cijeni, razvijenoj logistici i usluzi spram kupca. 

Kako bi ponudila jeftiniji namještaj, a zadržala komparativne prednosti svoje ponude, Kenda namještaj ima WEB TRGOVINU u kojoj nudi artikle po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Web poslovanje omogućava snižavanje osnovnih troškova poslovanja ćime uvelike utječe na konkurentnost ponude.

Cijene su definirane bez maloprodajnih marži, jer se internet poslovanjem izbjegavaju troškovi salona, ljudi, izloga, materijalni troškovi i sl... 

KENDA - Najpovoljniji namještaj

Namještaj u ponudi web trgovine biran je zbog atraktivnosti dizajna, cijene i jednostavnosti montaže, čime se ostvarila najkonkurentnija ponuda namještaja na tržištu. Za sve artikle iz ponude web trgovine vrijedi jednogodišnje jamstvo i garantira se servis unutar 45 dana. Svi artikli provjereni su na tržištu europske unije i imaju deklaraciju Euroinspekta.

Artikli su na lageru tvrtke, i dostupni su odmah. Ukoliko se neki artikl rasproda, njega ne možete staviti u košaricu niti napraviti narudžbu, dok ponovo ne bude na lageru i raspoloživ za kupnju.

Plaćanje se vrši ili kreditnom karticom ili po ponudi (virmanom ili općom uplatnicom).

Dostava na adresu se naplaćuje kao omjer udaljenosti i volumena odabranog artikla, i specificira se posebno, a može se provjeriti prije kupovine. Preuzimanje artikala u salonu se ne naplačuje. Dostava se garantira do 10 radnih dana, nakon potvrde uplate. Dostavu obavlja naša ugovorna dostavna tvrtka i dužna je dostaviti artikle na navedenu adresu (dizanje artikala na kat ili posebni zahtjevi nisu uključeni u ovu cijenu dostave.)

KENDA - Najpovoljniji namještaj

Želite li rezervirati artikl, pošaljite mail sa imenom, adresom i brojem telefona. Napravit ćemo rezervaciju željenog, koja Vas ne obvezuje ali Vam daje prvenstvo kupovine kod slijedeće raspoložive količine.

Pratite nas na FACEBOOKu i ostvarite dodatne pogodnosti.

Za sve ostalo, pišite na webshop@kenda.hr ili zovite na 01/ 3340 526.