E-learning tečaj stranih jezika

E-learning tečaj stranih jezika

{{{2484}}}


Što je e-learning?

E-learning tečajevi u Lingua Grupa se u potpunosti odvijaju preko interneta, sa "real-time" profesorima i satovima. Takvi tečajevi po svemu su nalik konvencionalnim tečajevima, s jedinom razlikom da se sva komunikacija između profesora i polaznika u potpunosti odvija putem interneta, a sve uz pomoć programa nalik Skypeu, s neusporedivo boljom kvalitetom slike i zvuka.


E-learning tečaj stranih jezika


Zašto odabrati online tečaj?


Online tečajevi su idealni za sve one koji imaju manjak slobodnog vremena ili su stalno na putu ili za one koji ne žive u Zagrebu ili one kojima se jednostavno ne da svakodnevno dolaziti na predavanja.

Svi oni mogu iskoristiti prednost online tečaja i iz topline svog doma ili ureda ili hotelske sobe ili vlaka ili vikendice, prisustvovati predavanju i učenju željenog jezika.

E-learning nastava se u potpunosti odvija preko interneta, a sve što je polazniku potrebno jest računalo i pristup brzom internetu.

E-learning  tehnologija je idealna za učenje jezika iz više razloga. U virtualnoj učionici ne može se ništa objasniti rukama i nogama pa je polaznik prisiljeni brzo usvojiti jezične vještine poput jasnoće izgovora i naglaska, iznošenja kratkih i jasnih argumenata; te se naučiti strpljenju dok drugi govore.

Online tečaj se sastoji od dva segmenta. Prvi su predavanja koja izvode profesori u stvarnom vremenu preko aplikacije Live Meeting i na kojima polaznici mogu aktivno sudjelovati. Drugi su vježbe i zadaci koje polaznici samostalno rješavaju.


Što je uključeno u tečaj? 

Pretplatom na određeni tečaj svaki polaznik osigurava slijedeće:

• pristup virtualnoj učionici 

• pristup vježbama i zadacima   

• završni ispit i svjedodžba – ako je tako naznačeno

Dodatna prednost online tečaja je da svi polaznici dobiju sve potrebne materijale putem interneta tako da nema potrebe za kupovinom udžbenika i sličnih pomagala.


Koju opremu polaznik mora imati?

Da bi uspješno pristupio online tečaju, svaki polaznik mora osigurati računalo s pristupom internetu te headset (slušalice i mikrofon) kako bi mogao nesmetano komunicirati s predavačima i ostalim sudionicima tečaja. Web kamera je dobro došla, ali nije neophodna.

Uz pretpostavku da polaznik tečaja računalo već posjeduje potrebno je nabaviti jedino headset gdje će biti dovoljan i neki standardni model od oko 100 kn.


Za sve detaljnije informacije o e-learning tečajevima stranih jezika saznajte na: www.linguagrupa.hr

Tagovi

AKCIJE!