USISAVAČ IROBOT ROOMBA serije 700

USISAVAČ IROBOT ROOMBA serije 700

Zaboravite na grinje, prljavštinu, prašinu i dlake životinja! Uz pomoć robotskog usisavača Roomba 760 riješit ćete se svega navedenog, a da uopće ne morate biti prisutni dok on to obavlja.

Usisavač Roomba 760 pripada najnaprednijoj i najučinkovitijoj seriji nazvanoj Roomba 700. Čišćenje podova ovim uređajem iznimno je lako zahvaljujući najnovijoj robotskoj tehnologiji.


Čisti i tamo gdje vi ne možete

Roomba 760 usisavač je koji čistiti sve površine, od parketa, tepiha, keramičkih pločica, linoleuma ili bilo koje druge čvrste površine.

Značajna prednost mu je što čistiti nedostupna mjesta koja ne možete dohvatiti sami, primjerice ispod namještaja i uzduž podnožnih letvica. Čišćenje doma više nije muka.

Nakon uključivanja, usisavač Roomba 760 sam će odrediti način čišćenja prostorije i izabrati najbolji put. Osim prašine, može pokupiti i krupnije komade poput mrvica kruha i slično.


Vrhunska tehnologija za vrhunski usisavač robot

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, Roomba 760 prepoznaje prepreke pred kojima uspori i samo ih nježno dotakne te se okrene i nastavi čistiti u drugom smjeru. Kreće se ispod i između namještaja, a senzori ga usmjeravaju između prepreka i sprječavaju da padne niz stepenice.

Sadrži tehnologiju Virtual Wall® kako bi poboljšao pokrivenost čišćenja od sobe do sobe. Iza njega će površine ostati potpuno čiste, jer češće prelazi preko zaprljanih područja. Očistit će vam dom bolje od profesionalaca.

Ovaj usisavač možete namjestiti da čisti automatski, do 7 puta tjedno ili kad poželite, samo pritiskom na tipku.


Robotski usisavač Roomba 760 jednim punjenjem može počisti do 3 prostorije, a nakon završenog posla, sam će se vratiti na baznu postaju i priključiti se. Baterija traje oko 1000 punjenja i moguće ju je zasebno naručiti.

Uštedite vrijeme, očistite temeljito svoj dom i riješite se prljavštine zauvijek uz vrhunski usisavač robot.

Više detalja na: www.irobot.com.hr

Tagovi

Uređaji