UZ SPLITSKU BANKU JEDNOSTAVNO JE POSTATI "ČUVAR DJETINJSTVA"

UZ SPLITSKU BANKU JEDNOSTAVNO JE POSTATI "ČUVAR DJETINJSTVA"

Postati član zajednice koja redovito brine i ulaže u dobrobit djece u sklopu UNICEF-ova programa Čuvari djetinjstva danas je vrlo jednostavno! Direct debit (ili izravno terećenje) usluga je Splitske banke koja dodatno pojednostavljuje redovita plaćanja i omogućuje klijentima svoje banke koji prepoznaju važnost UNICEF-ova djelovanja da svojim redovitim mjesečnim donacijama pomognu poboljšati živote djece u Hrvatskoj i svijetu.


Da je postati donatorom izuzetno lako, pokazala je svojim primjerom članica uprave Splitske banke Nelsi Rončević koja je uz pomoć Đurđice Ivković, predstojnice Ureda UNICEF-a, v.d. i UNICEF-ove ambasadorice Maje Vučić, ispunjavanjem obrasca postala Čuvarica djetinjstva.

"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sam se pridružila velikoj UNICEF-ovoj obitelji Čuvara djetinjstva koji svaki mjesec izdvajaju određeni iznos za pomoć djeci. A drago mi je da je upravo Splitska banka dodatno pojednostavila proces potpisivanja trajnog naloga za UNICEF zahvaljujući „direkt debitu" - rekla je tom prigodom Nelsi Rončević i dodala kako se veseli i budućoj suradnji Splitske banke i UNICEF-a.


Ured UNICEF-a u Hrvatskoj je u svom djelovanju usmjeren na mnoga područja brige o djeci, među ostalim i na to da svako dijete odrasta u toplini i sigurnosti obiteljskog doma, da svaki roditelj u Hrvatskoj dobije punu podršku u odgoju djece, da sva djeca, bez obzira na teškoće u razvoju, dobiju mogućnost ostvariti svoje pune potencijale. Osim toga, u slučajevima prirodnih katastrofa, ratova ili drugih kriznih situacija, UNICEF osigurava materijalnu i psihosocijalnu podršku djeci i njihovim obiteljima, brine o nabavci lijekova, hrane i svega ostalog neophodnog za preživljavanje. Sve navedeno omogućavaju i trajne mjesečne donacije naših građana zbog čega su Čuvari djetinjstva – ključni dio UNICEF-a.

Tagovi

AKCIJE!