NOVE PLOČICE INSPIRIRANE DRVOM I KAMENOM!

NOVE PLOČICE INSPIRIRANE DRVOM I KAMENOM!

Keramika Modus predstavlja kolekcije Madielle, Olimpia, Sabuni i Stone realizirane digitalnom tehnologijom za print na keramiku.

Još jednu uspješnu poslovnu godinu Keramika Modus završava predstavljanjem novih kolekcija keramičkih pločica za svoje kupce, a koje će se uskoro naći na tržištu. Kupce koji odlukom: ZA Keramika Modus pločice! uvijek dobivaju istu kvalitetu, bez obzira koji dizajn, format ili boju izabrali.


Novi dizajn, format i tehnologija

Kod novih kolekcija keramičkih pločica inspiracija su bile kamene i drvene površine, oplemenjeno stilskom nadogradnjom osnovnih elemenata, a kojima jedini hrvatski proizvođač ide u korak s aktualnim svjetskim trendovima. Osim dizajnom i uvođenjem novih dimenzija, kao što je 20x50 cm, u trendu je i tehnologijom. Naime, sve nove kolekcije keramičkih pločica s potpisom Keramike Modus rade se na digitalnom printeru za otiskivanje najrazličitijih motiva na pločice.


Povratak prirodi u uređenju interijera imitacijom prirodnih materijala na pločicama

Kako dizajnom, formatima i stilom novih kolekcija ide u smjeru aktualnih trendova Keramika Modus se kao izlagač uvjerila i na nedavno završenom najvećem svjetskom sajmu pločica, sanitarija i kupaonske opreme Cersaie u Bologni. „I ove godine su nas oduševile najrazličitije dimenzije pločica, zanimljive teksture i površinska obrada pločica – mat, sjaj, reljef, zatim imitacije betona, mramora, drva, kao i prava umjetnost slaganja mozaika te sve kreativne mogućnosti koje pruža tehnika digitalnog otiska na keramici. Dodatno oduševljenje u mjesecima nakon sajma izazivaju i pozitivne povratne informacije i dojmovi kupaca na naše pločice predstavljene u Bologni i uskoro na tržištu. Prepoznatljiva brand priča s oznakom Made in Croatia upotpunjena je pločicama u prirodnim bojama, koje prate neutralni tonovi i pročišćeni motivi, gdje, primjenom digitalne tehnologije, svaka pločica iz iste kolekcije ima različito 'lice'.“, izjavila je Mirjana Kožić, PR Keramike Modus.


Keramika Modus – Najljepša u kupaonici! i s novim kolekcijama...

• MADIELLE (20x50 cm zidna i 30x30 cm podna pločica)

Više od romantičnog nadahnuća... Očekivano, a opet drugačije; bogato i raskošno, a tako jednostavno i nenametljivo za nebrojene mogućnosti.

Madielle linija keramičkih pločica
Madielle linija keramičkih pločica

• OLIMPIA (25x40 cm zidna i 30x30 cm podna pločica)

Rapsodija emocija… u svojoj osnovi. Tradicionalna čarolija i bogatstvo dekora koji istovremeno bude snove i potiču na sanjarenje.

Olimpia linija keramičkih pločica
Olimpia linija keramičkih pločica

• SABUNI (20x50 cm zidna i 30x30 cm podna pločica)

Toplina tonova & smirenost dezena. Rustikalna kolekcija oplemenjuje prostor svojom toplom asocijacijom na sve vrijednosti drva.

Sabuni linija keramičkih pločica
Sabuni linija keramičkih pločica

• STONE (20x40 cm zidna i 30x30 cm podna pločica)

Inspiracija kamenom. Iskonski povratak prirodi – bojama, strukturama i nijansama… za svaki prostor.

Stone linija keramičkih pločica
Stone linija keramičkih pločica

Kolekcije keramičkih pločica proizvođača Keramike Modus možete pronaći u svim bolje opremljenim trgovinama keramike, sanitarija i kupaonske opreme, kao i specijaliziranim trgovačkim lancima diljem Hrvatske i regije.

Kontakt za dodatne upite info@keramika-modus.com

Keramika Modus

Keramika Modus

Adresa

Vladimira Nazora 67
33515 Orahovica

Telefon

033/ 84 03 00
01/ 65 95 951

Email

info@keramika-modus.com