Panel zavjese

Panel zavjeseZavjese se odabiru najčešće pri kraju uređenja interijera. One su te koje daju završni dojam, koje upotpunjuju i zaokružuju prostor, koje najbolje istaknu osobnost samog vlasnika.

 Panel zavjese su izuzetno moderne i praktične zavjese.

Jednostavnim pomicanjem omogućuju da se izmjenjuje njihova funkcija i tokom samog dana - od laganih dijelova koji služe samo za dnevnu zaštitu od pogleda, a propuštaju dosta svjetla, do gušćih dekora koji će vas zaštiti od jačeg sunca ili pogleda iz vana u noćnim satima. Za sve one koji vole "utopliti" svoj dom i ukrasiti ga zavjesama, a rado bi se odmakli od klasičnog odabira
zavjesa, panel zavjese su pravi izbor.

Panel zavjese vrlo su praktične za održavanje
Panel zavjese vrlo su praktične za održavanje


Osim estetske i funkcionalne uloge, izuzetno su jednosatvne za održavanje. Većina materijala za zavjese je periva u perilici. 
Osim toga, panel zavjese vam omogućuju parcijalno pranje pojedinih dijelova, tako da ne morate odjednom ogoliti prostor. 
Ili možete pak imati koji rezervni komad. Na taj način možete i lako unijeti promjenu, sa par komada skroz drugačije boje ili dezena, a opet u skladu sa glavnim bojama vašeg interijera. Također, možete zavjese postavljati ovisno o godišnjem dobu, (deblje ili laganije), odnosno i u skladu npr. sa nadolazećim blagdanima. Izmijenite par traka na paneli, uskladite ih sa stolnjakom i haljinicama na stolcima i dobijete novo uređeni interijer!


Individualnim pristupom prema svakom klijentu, izborom od preko 6.000 različitih dezena, svatko će moći pronaći najbolje rješenje za svoj porostor, bez obzira da li je riječ o poslovnom ili stambenom interijeru.
 Više o našim uslugama uređenja i opremanjem namještajem i zavjesama po mjeri možete vidjeti na www.dizajn-interijera.com.hr

Panel zavjese
Panel zavjese
Dut d.o.o.

Dut d.o.o.

Adresa

-
10000 Zagreb

Telefon

098/ 23 12 17
098/ 23 12 17

Email

dut@dut.hr