Oslikani ormari, kuhinje, zidovi...

Oslikani ormari, kuhinje, zidovi...

MANU interier d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom namještaja za opremanje interijera stambenih i poslovnih objekata. Tvrtka se godinama bavi dizajnom i izradom ogledala i kupaonske galanterije i upravo su kupaonski namještaj i ogledala, uz klizne ormare najveći dio njihove proizvodnje. Izrađuju ormariće, ogledala i galanteriju za kupaonice, klizne ormare raznih namjena, pregradne klizne stijene, dekor ogledala za hodnike, kuhinjski namještaj, staklene obloge, komode, noćne ormariće, staklene zidne dekore i panele i dr.

Iz uobičajene ponude namještaja izdvajaju se modernim, inovativnim programom bojanog stakla u inox i aluminijskim okvirima. Izbor boja i dekora lakiranih na staklu ograničen je samo vašom maštom. Dimenzije namještaja i dizajn, kao proizvođači mogu se u potpunosti prilagoditi željama i potrebama kupca. Pronađite inspiraciju, ideju ili gotovo rješenje za svaki kutak vašeg doma. Svi djelovi namještaja rade se po mjeri – samo izaberite oblik i dimenzije, vrstu materijala, boje i motive.


Kupaonski elementi MANU Interijer
Kupaonski elementi MANU Interijer

Kupaonski namještaj

Izrađuju kupaonske ormariće po mjeri, u širokoj paleti materijala i boja. Tijelo ormarića ( tzv. korpus ) radi se u iveralu, gdje je na raspolaganju stotinjak dekora. Vrata ormarića ( tzv. fronte ) mogu biti izvedene u raznim varijantama stakla iverala i keramičkih pločica. Vrata u staklu:

• staklena vrata na podlozi u inox okviru

• staklena vrata s aluminijskim okvirom

• staklena klizna vrata

Staklo na vratima može biti: lakirano u jednu ili u više boja; obično ili nijansirano ogledalo; satinirano ( obično ili u boji ) ; staklo s personaliziranim, po želji s unikatnim dizajnom ( lakirano u više boja ili pjeskareno ) ili izvedeno u nekoj od brojnih kombinacija dostupnih tehnika površinske obrade i raznih vrsta stakala.


Oslikana staklena vrata ugradbenih ormara
Oslikana staklena vrata ugradbenih ormara

Ormari i klizne stijene

Što se tiče vanjštine ormara u ponudi je veliki broj materijala i kombinacija. Tijelo ormara (korpus) radi se u iveralu gdje vam je na raspolaganju stotinjak istih. Fronte (vrata ormara) mogu biti izvedena u :

• jednobojnom lakiranom staklu (3000 nijansi po RAL. MIL, i NCS paletama boja)

• lakiranom staklu u više boja ( 2000 gotovih dekora ili dizajn na staklu po želji kupca)

• satiniranom, pjeskarenom ili ornamentalnom staklu koje se može i lakirati u neku od 3000 boja

• običnom ili nijansiranom ogledalu ( npr. bronca, sivo, plavo idr.)

• pleksiglasu

• iveralu ( stotinjak dekora)

• ili u kombinaciji gore navedenih materijala i tehnika obrade stakla Olakšajte si svakodnevicu s funkcionalanim, a uljepšajte s originalnim ormarom koji se savršeno uklapa u vaš dom.Kuhinje

Da bi zadovoljili estetske i funkcionalne kriterije, te stvorili dobar ugođaj u kuhinji, pri planiranju tog prostora često je bitan svaki centimetar. Individualnim pristupom i izradom namještaja po mjeri postižu se najbolji rezultati. Manu Interier izrađuje kuhinjske ormariće po mjeri, u širokoj paleti materijala i boja. Tijelo ormarića (tzv. korpus) radi se u iveralu, gdje Vam je na raspolaganju stotinjak

dekora. Vrata ormarića (tzv. fronte) mogu biti izvedena u raznim varijantama stakla, iverala i keramičkih pločica. Vrata u staklu:

• staklena vrata na podlozi u inox okviru

• staklena vrata s aluminijskim okvirom

• staklena klizna vrata

Staklo na vratima može biti:

• staklo lakirano u jednu ili u više boja

• obično ili nijansirano ogledalo

• satinirano staklo(obično ili u boji)

• staklo s personaliziranim, po želji s unikatnim dizajnom, lakirano u više boja, pjeskareno ili izvedeno u nekoj od brojnih kombinacija dostupnih tehnika površinske obrade i raznih vrsta stakala.


Iz MANU Interijera dolaze vrlo lijepa i elegantna ogledala
Iz MANU Interijera dolaze vrlo lijepa i elegantna ogledala

Ogledala

Ogledala i zidni dekori Izrađuju se po mjeri, u potpunosti prilagođeni zadanom prostoru i željama kupca, od ideje do realizacije.

Jedini problem je izabrati, jer obična ili nijansirana ogledala ( plavo, bronca, sivo…) i stakla ( obično prozirno, potpuno prozirno – nema zelenkastog tona, ornamentalno, satinirano ) djelomično ili potpuno lakiramo i pjeskarimo u bezbroj kombinacija.

Birate između 2000 dekora koji se pjeskare ili lakiraju u oko 3000 mogućih nijansi boja i na staklenoj površini izgledaju točno onako kako ste to zamislili!


Saznajte više na www.manu-interijer.hr