Tečajevi gitare za djecu i odrasle

Tečajevi gitare za djecu i odrasle

Vaše dijete je izrazilo želju za sviranjem gitare? Kao svaki brižan roditelj, podržavate ga u naumu i ubrzo slijedi kupnja nove gitare, upis u neku glazbenu školu ili radionicu i sreći nema kraja. Ali ne zadugo. Dijete nakon par mjeseci kazuje da ga to više ne zanima i da on ne bi više svirao gitaru. Hm...

Poznata situacija? Vrlo često se događa svima nama. Da se ne bi nepotrebno ubacivali u trošak, evo idealnog rješenja, dijete upišete na tečaj gitare, a istu iznajmite kod njih na mjesec, dva, čisto da vidite kakve će biti reakcije. Ako se djetetu sve to dopadne i vidite da bi želio nastaviti dalje, onda mu kupite novu gitaru i nastavite dalje sa školovanjem.

Ma da, zar postoji takvo nešto? Naravno da postoji. U StageFoxu organiziraju individualne tečajeve sviranja gitare, bez obzira da li se radi o početniku ili nekome tko već ima iskustva. Obratite im se s povjerenjem i oni će od vašeg djeteta stvoriti glazbenu zvijezdu. U sklopu tečaja za svakog polaznika je pripremljena gitara na kojoj će učiti svirati kao i dodatni materijali za samostalno ponavljanje gradiva.

A dodatna pogodnost je i besplatan uvodni sat koji služi kako bi učitelj gitare mogao maksimalno prilagoditi tečaj s obzirom na prijašnje znanje polaznika.


Birajte između dva programa


Program A:Cijena iznosi 400kn mjesečno. Tečaj je individualan, 1 na 1.

Tečaj se održava 1 x tjedno u trajanju od 60min, ukupno 4 sata mjesečno. Sastoji se od kombinirane edukacije iz solfeggia te sviranja na gitari u omjeru optimalno prilagođenom svakom pojedinom polazniku. U cijenu je uključen i najam gitare za vrijeme održavanja tečaja. Učitelj se maksimalno prilagođava polazniku s dinamikom učenja kako bi se postigli najbolji rezultati.

Program B: 

Cijena iznosi 600kn mjesečno. Tečaj je individualan, 1 na 1.

Tečaj se održava 2 x tjedno po 60min, ukupno 8 sati mjesečno. Sastoji se od kombinirane edukacije iz solfeggia te sviranja na gitari u omjeru optimalno prilagođenom svakom pojedinom polazniku. U cijenu je uključen i najam gitare za vrijeme održavanja tečaja. Učitelj se maksimalno prilagođava polazniku s dinamikom učenja kako bi se postigli najbolji rezultati.

Tečajevi gitare za djecu i odrasle

A vi kao korisnik portala UrediSvojDom imate još jednu olakotnu pogodnost. Ako se na tečaj prijavite s našim AKCIJSKIM KUPONOM ostvarit ćete popust od 35% tako da će vas Program A stajati 260 kn, a Program B 390 kn.