Argetinu donaciju osvojio je projekt “Palčić gore!”

Argetinu donaciju osvojio je projekt “Palčić gore!”

Financijska pomoć omogućit će «Klubu roditelja nedonoščadi Palčići» kupnju monitora za praćenje vitalnih funkcija nedonoščadi za jedno od hrvatskih rodilišta

Argeta je, u suradnji s mamama, pobjednicama projekta “Odobrile mame” uspješno završila svoju humanitarnu misiju. Na inicijativu Argete svaka je od mama predložila jednu humanitarnu organizaciju koja radi za bolju budućnost žena, djece i obitelji. Mame su predstavile svoj izbor na internetu, a hrvatska je javnost najviše glasova dala projektu "Palčić gore!" "Kluba roditelja nedonoščadi Palčići" koji je time osvojio donaciju u iznosu od 3.000 eura. Tako će pobjednička organizacija moći kupiti monitor za praćenje vitalnih funkcija nedonoščadi za jedno od hrvatskih rodilišta.


Dobrotvorna misija ujedinila je 18 mama iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Kosova. Svaka od njih predložila je humanitarnu organizaciju koja omogućava bolju budućnost za žene, djecu i obitelji. Među njima su bile tri hrvatske humanitarne organizacije od kojih je projekt “Palčić gore!” dobio najviše glasova putem Facebook stranice Argeta Hrvatska i time osvojio financijsku donaciju u iznosu od 3.000 eura.

Članovi "Kluba roditelja nedonoščadi Palčići" pozdravili su dobre namjere Argete i mama: "Jako smo ponosni što smo osvojili ovu donaciju. Glasovima javnosti dobili smo veliko priznanje za naš rad i trud te poticaj da nastavimo sa nabavom sredstava za aparate potrebne hrvatskim rodilištima. Iznos Argetine donacije upotrijebit ćemo za kupnju monitora za praćenje vitalnih funkcija nedonoščadi koji ćemo donirati u jedno od hrvatskih rodilišta", rekla je Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčići.


Više o projektu: www.odobrile-mame.hr

Više o dobrotvornoj akciji: hr-hr.facebook.com/argeta.hr

Tagovi

AKCIJE!