DOBRE IDEJE NE POZNAJU GRANICE

DOBRE IDEJE NE POZNAJU GRANICE

Osim za hrvatsko, agencija pro Media Publicum snimila je TV reklamu za najomiljeniji engleski keks McVities Digestive i za afričko tržište.

Da je reklamna agencija snimila novi TV spot za svog klijenta, složit ćete se, nije nikakva vijest. No, osim da je za hrvatsko tržište , reklama napravljena i za afričko tržište, to je već uspjeh koji valja zabilježiti!

To je prvi put da je u žestokoj konkurenciji globalnih reklamnih agencija iz Indije i Londona zagrebačka agencija pro MediaPublicum dobila apsolutno povjerenje United Biscuitsa i Dupina, glavnog distributera keksa McVities za Hrvatsku za produkciju TV reklame McVities koja će se osim na hrvatskom tržištu prikazivati i na Afričkom tržištu.

DOBRE IDEJE NE POZNAJU GRANICE
DOBRE IDEJE NE POZNAJU GRANICE

Najteže je bilo pronaći izvorne glumce iz Ghane i Nigerije koji zadovoljavaju specifične klijentove zahtjeve, s obzirom da su sve scene snimane dvaput, jednom s hrvatskim, a drugi put s glumcima tamne puti -pojasnio nam je Robert Halamek production manager iz pro Media Publicuma.

U suradnji s našom kreativnom direktoricom Ivom Canki – Brandmama, između brojnih ideja i prijedloga odabran je scenarij koji je primjenjiv globalno s univerzalnom porukom koja je preoznatljiva kako na hrvatskom tako i na afričkim tržištima.

Potvrda da je agencija Pro MediaPublicum izvrsno obavila svoj posao stigla je i od Luce Alessandrija , country managera United Biscuitsa, koji je pohvalio izvrsno kreativno rješenje, profesionalnost ekipe i visoku razinu produkcije tako da je otvorena mogućnost korištenja spota i na tržištu Rusije, Bugarske, Češke.

Za agenciju Pro Media Publicum to je još jedna potvrda poznavanja brenda, ali i nov poticaj za širenje poslovanja na nova tržišta. I dokaz da u vrijeme sveopće globalizacije, dobre ideje ne poznaju granice, a poslovne se prilike otvaruju na svim stranama svijeta. Na nama je da ih iskoristimo!

Tagovi

Novosti