Zepterovo indukcijsko kuhalo

Zepterovo indukcijsko kuhalo

Brzo, sigurno i čisto: ovo je kuhinjsko pomagalo koje ste tražili.

Novo Zepterovo indukcijsko kuhalo je inovativni sustav kuhanja za postizanje savršenih rezultata u kratkom vremenu, uz potpunu sigurnost. Bez vatre, plina i rizika!


PREDNOSTI indukcijskog kuhala

Lagan, prenosiv, siguran, elegantan!

Sada svoju hranu možete držati na toplom i istovremeno svoj stol učiniti elegantnijim. Svoje goste zadivite ovim čudom kućne tehnologije!

Zepterovo indukcijsko kuhalo

Brzo zagrijavanje

Toplina se stvara unutar posude za kuhanje vrlo brzo i učinkovito.

 

Ravnomjerna temperatura

Magnetski materijal unutar posude za kuhanje se ravnomjerno zagrijava, tako da se toplina širi na hranu ravnomjerno i pravilno bez vrućih točaka.

Štednja topline

Sva proizvedena energija ide direktno u lonac, bez raspršivanja, a kad se posuda ukloni, sklopka naprave se automatski prebacuje na „stand by“, bez daljnjeg, nepotrebnog oslobađanja topline, uz uštedu novca i čuvanje okoliša. Naprave se u roku od jedne minute ponovo uključuje, kad se na nju postavi novi lonac.

Upozorenje o vrućoj ploči

Nema otvorenog plamena, nema električnih kuhala s vrućim crvenim zavojnicama ni drugih direktnih izvora topline. Uz to će crveni LED upozorenja da je “toplina ploče” preko 60 °C i dalje svijetliti, iako je strujni prekidač isključen..

Maksimalna preciznost

Postoji i dodatna temperaturna funkcija s 8 temperaturnih stupnjeva za pred-podešavanje, koji se kreću od 60°C do 240°C, , a maksimalna snaga se koristi za prženje. Postoji 8 razina razvijanja snage.


Više o indukcijskom kuhalu saznajte na: www.zepter.hr