ZDRAVO ŽIVLJENJE BEZ VLAGE UZ AIR MAX® AMBIANCE

ZDRAVO ŽIVLJENJE BEZ VLAGE UZ AIR MAX® AMBIANCE

Gdje ima života ima i vlage. Vlaga je rezultat kuhanja, pranja i tuširanja, te je prisutna posvuda, i u dnevnim prostorima, poput spavaćih soba, dnevnih boravaka, kuhinja i kupaonica. Vlažno okruženje je nezdravo, čini nas podložno prehladama i jača simptome alergija i bolesti, kao što su astma i artritis.

Atraktivno rješenje dolazi iz Air Max®-a, koji predstavlja sakupljač vlage, Air Max®Ambiance – atraktivnog dizajna, protiv kondenzacije, vlage i ustajalih mirisa. Zahvaljujući svom snažnom djelovanju, prikladan je za optimiziranje razine vlage u životnim prostorima.

Zbog svoje jedinstvene tehnologije cirkulacije zraka, brzo absorbira vlagu te optimizira razinu vlage zraka u domu i pomaže u stvaranju zdravog životnog okruženja.

Air Max Ambiance linija sakupljača vlage atraktivnog dizajna,  protiv kondenzacije, vlage i ustajalih mirisa
Air Max Ambiance linija sakupljača vlage atraktivnog dizajna, protiv kondenzacije, vlage i ustajalih mirisa

Modernog dizajna i privlačnog izgleda, Air Max® Ambiance odsada se napokon može smjestiti na vidljiva mjesta u dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu; bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda, ormarića.

Dostupan je u pakiranju kao baza od 500g te 100g za manje.

Punjenja u obliku tablete dostupna su u 3 mirisa: Neutral, Blue Sky te Spring Blossom (2x500 g i 2x100g). U Air Max® Ambiance bazu se osim tablete, mogu postaviti i punjenja u obliku vrećica s granulama.


Više informacija na www.airmax.hr

Tagovi

Uređaji