Ambienta 40. međunarodni sajam namještaja

Ambienta 40. međunarodni sajam namještaja

AMBIENTA, tržišno potvrđen sajamski lider u ovom dijelu Europe, sajam s karakterom poslovne perfekcije i jedan iz portfelja medijski najdinamičnije praćenih međunarodnih sajmova Zagrebačkog velesajma i ove je godine, po četrdeseti puta za redom, pozicioniran kao središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, poslovnih ljudi i stručnjaka za područje namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.


AMBIENTA predstavlja poslovni izazov i nezaobilazni marketinški alat koje predstavnici industrije namještaja i drvno-prerađivačke industrije ne propuštaju.

AMBIENTA će ove godine od srijede 16. do nedjelje 20. listopada, u osam paviljona Zagrebačkog velesajma i otvorenom prostoru objediniti četiri osnovne tematske cjeline: namještaj za stanovanje; namještaj i oprema za kuhinje i kupaonice; uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata; proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje;

Bogat stručni program na ovogodišnjoj AMBIENTI počinje Poslovnim klubom - tradicionalnim susretom gospodarstvenika iz drvnog sektora s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske.

Iz niza stručnih skupova, okruglih stolova, brojnih profesionalnih savjetovanja, prezentacija, demonstracija proizvoda i usluga, savjeta dizajnera izdvajamo:

- 24. međunarodno znanstveno savjetovanje na temu „DRVO JE PRVO - materijal, tehnologija i projektiranje u funkciji korisnika, 18.10.2013.

- Stručni skup za nastavnike srednjih škola u Obrazovnom podsektoru - prerada i obrada drva: „Trendovi u površinskoj obradi drva”, 19.10.2013.

- Koncert Klape Ragusa povodom 40. godina održavanja sajma AMBIENTA i povodom 15 godina kontinuiranog nastupa Klape Ragusa na sajmu AMBIENTA, 18.10.2013.


Svakodnevne atrakcije za posjetitelje sastavni su dio AMBIENTE koje predstavljaju dodatni potencijal za promotivne i promidžbene aktivnosti izlagača i ostalih sudionika sajma, od kojih izdvajamo:

- MIKS '13 - Međunarodna izložba keramike i stakla

- Prezentacija projekta „DRVO JE PRVO“

- Izložba Zajednice za industrijski dizajn

- Izložba radova studenata Studija za dizajn

- Izložba radova studenata i nastavnika Šumarskog Fakulteta

- Izložba radova Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, Odjela unutrašnje arhitekture

- Izložba – prezentacija škola i radova učenika Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

- Radionica i igraonica za djecu

- Izložba drvne biomase

- Međunarodna izložba slika inspiriranih Picassom u povodu 40 godina smrti Pavla Picassa

- 4. nacionalno natjecanje „Najkreativniji stolar“

- 5. nacionalno natjecanje podopolagača


I ove godine stručni sud dodjeljuje priznanja izlagačima, prestižnu nagradu za kvalitetu i najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode - MOBIL OPTIMUM.


NAGRADNA IGRA ZA POSJETITELJE:

Ne propustite nagradnu igru za posjetitelje – svakodnevno izvlačenje vrijednih nagrada, a za najsretnijeg posjetitelja glavna nagrada: 12 tona peleta !

Vidimo se na AMBIENTI !!

Više o sajmu na: www.zv.hr

Tagovi

Novosti