KERAMIKA MODUS - Hrvatske pločice na "tjednu keramičke mode" u Italiji!

KERAMIKA MODUS - Hrvatske pločice na "tjednu keramičke mode" u Italiji!

Jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica i ove se godine, u društvu najpoznatijih imena keramičke scene, predstavlja na najvećem svjetskom sajmu keramike, sanitarija i kupaonske opreme, koji se održava u Bologni.

CERSAIE 2013 – događaj godine za sve proizvođače keramičkih pločica, arhitekte, dizajnere i sve one koji prate trendove iz svijeta uređenja interijera i eksterijera i ove se godine održava u "starom" rujanskom terminu, od 23. do 27. ovog mjeseca u Bologni. Svoje najnovije kolekcije keramičkih pločica izložit će na gotovo 100m² izložbenog prostora oplemenjenog poznatim hrvatskim motivima jedini domaći proizvođač/predstavnik keramičke industrije – Keramika Modus iz Orahovice.


Dizajn i kvaliteta prepoznati na domaćem i stranom tržištu

Na hrvatskom i regionalnom tržištu Keramika Modus prepoznata je, priznata i udomaćena zahvaljujući odličnom omjeru kvalitete i cijene. Na stranim tržištima, kao što su tržišta Austrije, Slovačke, Mađarske, Francuske, Rusije... brend je sve prisutniji i omiljeniji zbog istih karakteristika, kao i činjenice da ima dizajnerski privlačne originalne proizvode i svakako zavidne kapacitete tvornice u Orahovici, koja može realizirati najrazličitije 'custom made' narudžbe sve zahtjevnijih kupaca u najkraćem vremenskom roku.

"Upravo te i takve narudžbe te otvaranje novih tržišta opravdavaju naša konstantna ulaganja u ljudske potencijale i najmoderniju digitalnu tehnologiju za otiskivanje najrazličitijih motiva na keramičke pločice, što predstavlja budućnost keramičke industrije, a jedini je to smjer u kojem i mi gledamo kao ambiciozan tim. Za naše vjerne, kao i potencijalne nove kupce uz te postojeće prednosti i ove smo godine pripremili brojne novitete koje ćemo s ponosom predstaviti u Bologni.", izjavio je Željko Radek, predsjednik Uprave Keramike Modus.


Noviteti Keramike Modus za talijanski "ceramic fashion week"

Sajam CERSAIE ne nosi bez razloga titulu "tjedan visoke mode" u svijetu keramike, a upravo s inspirativnim mislima na taj osnovni "nadimak" sajma, Keramika Modus je za ovogodišnje predstavljanje svojih noviteta među elitom globalne keramičke scene izabrala kolekcije Madielle, Sabuni, Stone, Olimpia i Provenzale. Iskonskim jezikom mode, odnosno decentnim i nenametljivim bojama kao što su antracit siva ili paleta pastelnih nijansi, upečatljivim motivima kao što su intrigantna crna čipka ili vječni mozaik uzorak, bezvremenskom zlatnom klasikom, neutralnim zemljanim tonovima i strukturama te uvijek inspirativnim geometrijskim oblicima, ove kolekcije progovaraju o aktualnim trendovima u svijetu keramičkih pločica za uređenje interijera... sa stilom. Jednostavno, Keramika Modus – Najljepša u kupaonici!

Keramičke pločice Keramike Modus i ove godine će biti predstavljene na sajmu Cersaie u Bologni
Keramičke pločice Keramike Modus i ove godine će biti predstavljene na sajmu Cersaie u Bologni

CERSAIE 2013 – INFO ZA POSJETITELJE

Sajam Cersaie 2013, koji se od 23. do 27. rujna održava u Bologni, Italija otvoren je za posjetitelje svaki dan, od ponedjeljka, 23.09. do petka, 27.09. od 09:00 do 19:00 sati. Ulaz je besplatan, a ulaznicu je potrebno rezervirati online na službenim internetskim stranicama Cersaie.it gdje se može pronaći i više informacija o sajmu i izlagačima.

ŠTAND KERAMIKE MODUS NALAZI SE U HALI 15, BROJ B19 – C20.

Veselimo se susretu u Bologni & dobro nam došli!

Tagovi

Novosti