Osigurajte svoju besplatnu ulaznicu za CERSAIE 2013

Osigurajte svoju besplatnu ulaznicu za CERSAIE 2013

I ove godine imate mogućnost posjetiti štand Keramike Modus na sajmu CERSAIE 2013, koji se održava u Bologni, Italija od 23. do 27. rujna.

Za besplatne ulaznice kliknite na link pri dnu stranice, slijedite upute i popunite prijavu za svoju besplatnu ulaznicu!

Svjetska elita keramičke industrije i kupaoničke opreme okuplja se i ovog rujna u Italiji, na sajmu Cersaie 2013, a među njima se i ove godine nalazi naša Keramika Modus! Štand Keramike Modus nalazi se na starom mjestu – hala 15, broj pozicije B19-C20, a ponovno će kroz hrvatske motive govoriti tko su i od kuda dolaze.

Osigurajte svoju besplatnu ulaznicu za CERSAIE 2013

Ovogodišnje izdanje sajma CERSAIE ponovno će predstaviti posljednje trendove i novitete iz svijeta keramike brojnim poslovnim posjetiteljima, kao i zaljubljenicima u detalje za opremanje interijera. Međunarodna izložba keramičkih pločica i prateće kupaoničke opreme u Bologni tradicionalno je glavni događaj za proizvođače, distributere, dizajnere interijera, arhitekte, dekoratere i sve koji prate "keramičku scenu" iz cijelog svijeta. Talijanski sajam CERSAIE ne nosi bez razloga titulu "tjedna visoke mode" u svijetu keramike!

Za više informacija o sajmu molimo posjetite službene internetske stranice www.cersaie.it, a za više aktualnih informacija o nastupu Keramike Modus pratite i njihove službene Facebook stranice, kao i www.keramika-modus.com

Veselimo se susretu u Bologni!


Klik na link za besplatnu kartu!

Osigurajte svoju besplatnu ulaznicu za CERSAIE 2013

Tagovi

Novosti