Kiddy Phoenixfix Pro 2 - najbolja autosjedalica ikada!

Kiddy Phoenixfix Pro 2 - najbolja autosjedalica ikada!

Sigurnost i pravo na život dva su osnovna prava svakog djeteta. Jedini način da ga barem djelomično zaštitimo tijekom vožnje u automobilu jest da u vožnji naših najmlađih obavezno koristimo dječje autosjedalice. HAK i njegovi partneri i ove su se godine potrudili doznati koje su najbolje.

Testiranje je ovog puta na vrh izbacilo autosjedalicu Kiddy Phoenixfix Pro 2 iz grupe I za djecu od 9 do 18 kg ili otprilike od 1 do 4 godine, koja je pokazala izuzetnu kvalitetu zasluživši maksimalne ocjene u svim kategorijama. U pogledu sigurnosti Kiddy je dominirao zbog vrlo niskog opterećenja pri frontalnom i bočnom sudaru, a ništa manje uvjerljiv nije bio ni u pogledu jednostavnosti korištenja i ergonomije.

Kiddy je gotovo nemoguće pogrešno montirati, stabilno se i brzo postavlja na sjedalo automobila...
Kiddy je gotovo nemoguće pogrešno montirati, stabilno se i brzo postavlja na sjedalo automobila...

Kiddy je gotovo nemoguće pogrešno montirati, stabilno se i brzo postavlja na sjedalo automobila, dijete se u njemu jednostavno zakopčava i kvalitetno zateže pojasom te pritom ima mnogo prostora, udobnu poziciju sjedenja i dobar oslonac za noge. Roditelji ne mogu pogriješiti: autosjedalice sa jastučićem su jednostavne za montiranje. Dijete sjedne, učvrstite jastučić, i to je to. Pojasevi također nisu komplicirani, ali isto tako moraju biti čvrsto stegnuti kako bi se osigurala djetetova sigurnost prilikom vožnje. Roditelji često dopuštaju djeci više slobode u autosjedalici nego što je to potrebno.

Dosad se to činilo nemogućim, no Kiddy Phoenixfix Pro 2 nije pokazao ni jedan nedostatak i stoga je zasluženo 
ponio titulu najboljeg ovog testa.

Autosjedalice možete pogledati, isprobati i montirati u automobil u dućanu "Svijet Beba" na adresi II. Poljanice 6., a ostalu ponudu dječje opreme, kolica i autosjedalica pogledajte na www.svijet-beba.hr