Svijet kupaonica - otkrijte više od 40 kupaonica iz snova

Svijet kupaonica - otkrijte više od 40 kupaonica iz snova

U Bauhaus centru na Jankomiru, na otprilike 800 m2 izložbene površine postavljene su raznovrsne kupaonske kombinacije. Možete u živo vidjeti od zgodnih i praktičnih rješenja vrlo malih kupaonica te standardnih veličina s integriranim sustavom vodokotlića pa do veličanstvenih kupaonica s dvostrukim umivaonicima, masažnom kadom, tuš - pločom i bideom.


Kompletna usluga na jednom mjestu

Bilo da se radi o renoviranju ili novoj izgradnji, djelomičnom projektu ili kompletnoj kupaonici – potrebno je ukladiti cijeli niz različitih radova. Ako koordinacija i odgovornost za cijelokupni rad počivaju na jednoj osobi, troškovi se mogu podrobnije odrediti, a vrijeme gradnje može biti kraće. Koordinator SVIJETA KUPAONICA stručna je osoba s dugogodišnjim iskustvom u sanitarnom području: on će Vam biti pouzdana kontakt osoba za sva Vaša pitanja i želje. Savjetovat će Vas, ako sami želite izvesti neke radove. Pravovremeno, prije početka radova, upoznaje stručne radnike s određenim zadatkom, dogovora sve detalje i preuzima nadzor. On prati Vaš projekt do završne provjere i provjerava da li su svi radovi ispravno izvršeni, prema ugovorenom terminu. Ako nakon završetka radova ako nešto ne bi bilo u redu, obratite se koordinatoru SVIJETA KUPAONICA.


Koje su prednosti SVIJETA KUPAONICA?

- stručno savjetovanje -velika ponuda proizvoda (pločice, sanitarna keramika, armature, instalacija) - individualno 3D planiranje - fiksna cijena bez naknadne promjene - organizacija renoviranja od strane koordinatora SVIJETA KUPAONICA - jamstvo uređenja cijele kupaonice Provjerite kompetenciju, iskustvo i uslugu na jednom mjestu! 


Od idejnog rješenja do izvedbe

Da bi izbor keramike, armatura, kupaonskog namještaja, kada i pribora različitog dizajna i cijena bio što veći, SVIJET KUPAONICA je u asortiman uveo veliki broj kupaonskih serija domaćih i stranih proizvođača. 
Osim toga, postoje i neki artikli koje možete vidjeti samo u SVIJETU KUPAONICA.


Male kupaonice

Vrlo zanimljive su male kupaonice rađene po mjeri, a u ponudi su i varijante za potkrovlje. Iznenadit ćete se kako se u 3,5 m2 može sve postaviti, a da ne izgleda nabijeno! Male kupaonice su primjerice opremljene pokretnim staklenim zidom pa kada izlazite iz Vaše kade imate osjećaj prostornosti. Provjerite s kojim sve kupaonskim proizvodima možete uštedjeti na prostoru - kako bi Vaša mala kupanica izgleda kao veliko carstvo!


Studio pločica

SVIJET KUPAONICA uveo je izložbenu plohu sa zidnim i podnim pločicama, bordurama i cijelim nizom varijacija boja vodećih prizvođača pločica. Provjerite kako izgledaju kombinacije pločica, koje su već postavljene na izložbenom zidu! Polirane ili mat pločice, stakleni mozaik, Terra Cotta, dizajnerske pločice renomiranih talijanskih i španjolskih prozvođača, prirodni kamen i antički mramor te široki izbor granita neki su od proizvoda našeg asortimana. Pouzdajte se u kompetenciju, iskustvo i uslugu na jednom mjestu! Dobit ćete Vašu kupaonicu iz snova.


Saznajte više na: www.svijet-kupaonica.com.hr

Bauhaus

Bauhaus

Adresa

Slavonska Avenija 50 b, Jankomir, Škorpikova 27
10000 Zagreb

Email

usluga@bauhaus.hr