Donatorska aktivnost Boscha

Donatorska aktivnost Boscha

U sklopu obilježavanja 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, tvrtka Bosch donirala sredstva za uređenje okoliša Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

U okviru planiranih CSR aktivnosti tvrtka Robert Bosch d.o.o. i njezini djelatnici i ove su godine pomogli dječjoj bolnici Gornja Bistra. Riječ je o Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi smještenoj u dvorcu Oršić u Gornjoj Bistri, koja skrbi za 110 djece.

U sklopu obilježavanja 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, Bosch je donirao sredstva, a djelatnici su, već tradicionalno, uređivali okoliš i svojim radom doprinijeli održavanju stoljetnog vrta bolnice. Bosch je donirao sredstva koja su utrošena za uređenje šetnjica oko dvorca i sadnju voćki u voćnjaku bolnice Gornja Bistra.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo da se podrška tvrtke Robert Bosch d.o.o. bolnici u Gornjoj Bistri nastavlja, osobito u godini kada Bosch obilježava 20 godina poslovanja u Hrvatskoj. Društvena odgovornost važan je segment našeg poslovanja. Zato smo danas ponovno ovdje i s velikim ćemo zadovoljstvom pomoći uređenju okoliša bolnice“, istaknuo je generalni diretkor tvrtke Bosch za Adria Regiju Javier Gonzalez Pareja.

Tvrtka Bosch donirala sredstva, djelatnici uređivali okoliš

Djelatnici tvrtke Bosch s obiteljima i djecom proveli su dan u druženju sa štićenicima bolnice. Uređivali su okoliš, uredili stazu oko dvorca, kosili travu, bojali klupe u parku i svojim radom doprinijeli ugodnijem boravku štićenika. Ravnatelj Ivan Željko Weiss dr.med. specijalist pedijatar i uprava bolnice sa zahvalnošću su prihvatili pomoć te su istaknuli zadovoljstvo kontinuiranom i uspješnom suradnjom s tvrtkom Bosch.

Tagovi

Novosti