Jeftina struja

Jeftina struja

Gen-I, međunarodni trgovac električnom energijom sa sjedištem u Sloveniji, ponudio je svoje usluge i Hrvatskom tržištu. GEN-I skupinu čine društvo GEN-I, trgovina i prodaja električne energije, d.o.o. i više podružnica i predstavništava u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi. Glavne su aktivnosti grupe međunarodna trgovina električnom energijom na mnogim burzama i organiziranim platformama trgovine električnom energijom, koristeći različite oblike bilateralne trgovine, kao i prodaju električne energije krajnjim potrošačima i s njima povezanu kupovinu električne energije od proizvođača.

Od 18. lipnja 2013. godine i naši građani imaju mogućnost odabira dobavljača električne energije. Sva kućanstva koja odluče promijeniti dobavljača električne energije te do 31. srpnja 2013. pošalju potpisani Ugovor o opskrbi kućanstava električnom energijom, do kraja 2015. godine imat će pravo na mjesec dana besplatne električne energije. Popust u visini od 100 % odnosi se na potrošenu električnu energiju. Osigurajte si do 30 % niže troškove električne energije te o promjeni dobavljača odlučite sada. Za cijeli će se postupak besplatno pobrinuti ekipa „Jeftine struje”.

Cijene struje su važeće za obračunska mjerna mjesta iz kategorije kućanstvo koja su raspoređena u tarifne modele plavi ili bijeli
Cijene struje su važeće za obračunska mjerna mjesta iz kategorije kućanstvo koja su raspoređena u tarifne modele plavi ili bijeli

Jeftina struja naziv je ponude koja će potrošačima omogućiti najnižu cijenu struje koju mogu dobiti u Hrvatskoj s jamstvom da se cijena neće mijenjati do kraja 2015. godine. U tijeku je i posebna promotivna akcija gdje je novim korisnicima prvi mjesec struja besplatna, a ušteda već u 2013. godini može doseći i do 30 posto.


Sve detalje možete saznati ako posjetite stranicu www.jeftinastruja.hr