LG personal TV

LG personal TV

Dječja soba se u minuti mijenja u sobu za igranje, kino, koncertnu dvoranu, TV sobu, galeriju - a čak ju ne trebate preuređivati! LG Personal TV je dobro upoznat s ovim promjenama. Ovi multifunkcijski monitori s ugrađenim TV prijemnikom služe kao multimedijski zaslon za učenje, u kuhinji ili spavaćoj sobi ili, ako to želite, kao beskompromisni alat za posao.

LG Personal TV
LG Personal TV

Boje premium kategorije LG Personal TV-a s IPS-om su briljantno bogate i životopisne. Akcijske scene brzih pokreta jasne su i s glatkim promjenama boja tako da se vaše oči ne umaraju kod dužeg gledanja. Zbog širokog kuta vidljivosti možete uživati u gledanju programa stojeći ili ležeći. Način rada "Slika u slici" omogućava vam da uživate u vašoj omiljenoj TV seriji dok radite. Kod nekih modela možete vidjeti sadržaj spremljen na vašem mobilnom telefonu, tabletu ili notebooku spojenom pomoću kabla ili bežičnom vezom.


Tanak, elegantan i lagan, LG multifunkcionalan TV predstavlja stilsku revoluciju u svijetu multifunkcionalnih uređaja. Opremljen najnovijim funkcijama i najmodernijom tehnologijom, ovaj je uređaj idealan spoj televizora i računalnog monitora za istovremeno zadovoljavanje svih vaših multimedijskih potreba. Uz LG monitore i ostale IT proizvode u potpunosti ćete promijeniti svoj pogled na svijet.

Dodatna pogodnost uz ovaj vrhunski TV uređaj je i produljeno jamstvo od čak pet godina.

Saznajte više na: www.lg.com.hr

LG Personal TV
LG Personal TV