KERAMIKA MODUS IZLAŽE NA SAJMOVIMA U MOSKVI I BEOGRADU

KERAMIKA MODUS IZLAŽE NA SAJMOVIMA U MOSKVI I BEOGRADU

Hrvatske keramičke pločice tradicionalno se predstavljaju srpskom, a prvi put i ruskom tržištu – u istom tjednu!

Ove godine travanj je doista poseban mjesec za Keramiku Modus iz Orahovice! Jedini domaći proizvođač keramičkih pločica predstavlja se idući tjedan već tradicionalno srpskom tržištu, ali i premijerno ruskom tržištu na specijaliziranim sajmovima građevinarstva. Naime, poznati sajam MosBuild 2013, odnosno njegov podsajam za keramičku industriju Cersanex 2013 održava se od 16. do 19.04. u Moskvi, a regionalno značajan Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2013 od 16. do 20.04. u Beogradu.


I ponovno moderno uređeni izložbeni prostor Keramike Modus posjetitelji će u Moskvi pronaći na prostoru sajma Expocentre Fairgrounds – paviljon 8, hala 1, štand T 131, a u Beogradu na prostoru Beogradskog sajma i to na poznatoj lokaciji – hala II C, štand 2306.


"U skladu s našom razvojnom strategijom, a koja, osim učvršćivanja pozicije prepoznatljivog i kvalitetnog proizvođača/dobavljača keramike na tržištima regije, uključuje i širenje na nova izvozna tržišta, odlučili smo se ponovno predstaviti na ovogodišnjem izdanju sajma SEEBBE u Beogradu, ali i prihvatiti izazov predstavljanja hrvatskih keramičkih pločica ogromnom i specifičnom tržištu Rusije. Očekivanja su velika, uloženo je puno napora, no vjerujemo kako će naši potencijalni kupci i budući partneri prepoznati kvalitetu hrvatskog proizvoda i ostale konkurentske prednosti naših keramičkih pločica, koje su već stekle povjerenja brojnih zadovoljnih kupaca na domaćem i brojnim stranim tržištima", izjavio je Željko Radek, predsjednik Uprave Keramike Modus i dodao kako će na oba sajma biti predstavljene sve mogućnosti digitalnog otiska na keramičkim pločicama zahvaljujući modernoj tehnologiji koja je instalirana u tvornici u Orahovici. Također će biti najavljene nove kolekcije pločica koje će obogatiti i proširiti postojeći asortiman, a promovirat će se i novi proizvodi brenda

Modus kojima se zaokružuje ponuda: ModusFill FLEX – Fleksibilna masa za fugiranje i ModusFix UNIVERSAL, BASIC i FLEX – Ljepila za unutarnje i vanjske keramičarske radove.

Keramika Modus

Keramika Modus

Adresa

Vladimira Nazora 67
33515 Orahovica

Telefon

033/ 84 03 00
01/ 65 95 951

Email

info@keramika-modus.com

Tagovi

Novosti