Nika Dizajn - Najpovoljniji namještaj po vašoj mjeri

Nika Dizajn - Najpovoljniji namještaj po vašoj mjeri

Preuređujete kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu,....uređujete novi dom ili samo želite osvježiti Vaš životni prostor, a nemate živaca ni vremena provesti sate i sate u potrazi za odgovarajučim namještajem, dekorima ali i idejama!?

"NIKA DIZAJN" IMA RIJEŠENJE ZA VAS!!!

 

Svaki komad namještaja unikat je kojeg izrađujemo upravo za Vas. Koristimo najnovije tehnologije u izradi i opremanju Vašeg prostora, slušajući Vaše želje uz našu stručnost, izrađujemo idejna i idealna rješenja kako bi svaki kutak Vašeg prostora bio funkcionalan.

Nika Dizajn - Najpovoljniji namještaj po vašoj mjeri

 

Uz kuhinje modernog dizajna i visoke kvalitete, izrađujemo dječje i spavaće sobe, a na sve to i preko 900 vrsta printeva na iveral ili stako, no naša ponuda tu ne prestaje. Možemo Vam ponuditi i ugradbene ormare, klizna vrata i klizne stijene, iskoristive podne konstrukcije koje su idealna rješenja za veoma visoke stanove, opremamo apartmane i izrađujemo namještaj za poslovne prostore.

U ponudi imamo i velik broj visokokvalitetnih zidnih tapeta i dekora i zavjesa, kojima, uz naše stručne savjete, možete u potpunosti zaokružiti cijelu priču uređenja Vašeg doma i učiniti ga jedinstvenim, kako dizajnom tako i kvalitetom.

Za sve informacije i dogovore obratite nam se s povjerenjem i posjetite nas u našem showroomu "NIKA DIZAJN" u Nemčićevoj 8 u Zagrebu (Kvaternikov trg, ulica južnog ulaza u Namu)

 

Za posjet vam je dovoljno ponijeti mjere Vašeg prostora, a za sve ostalo pobrinuti će se "NIKA DIZAJN".

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Neke od naših proizvoda možete pogledati na našoj web stranici:

www.nika-dizajn.com  ili na facebooku pod NIKA DIZAJN, a za bilo koje pitanje nam se uvijek možete obratiti ili preko  e-maila: info@nika-dizajn.com ili na tel: 01/230-3351