KERAMIKA MODUS GLAVNI SPONZOR SAJMA SLAVIN 2013 U ORAHOVICI

KERAMIKA MODUS GLAVNI SPONZOR SAJMA SLAVIN 2013 U ORAHOVICI

Domaće keramičke pločice predstavljaju se svom gradu!

Hrvatske pločice s Keramika Modus potpisom predstavljaju se Orahovici – gradu iz kojeg dolaze! Predstavljaju se na sajmu Slavin 2013, koji se održava od 15. do 17. ožujka, građanima svog grada, kao i posjetiteljima, koji se očekuju iz okolnih mjesta i županija.

Svečano otvorenje sajma Slavin je u petak 15. ožujka u 12 sati, a taj dan otvoren je do 20 sati. U subotu sajam je za posjetitelje otvoren do 10 do 20 sati, a zatvara se u nedjelju u 18 sati. Osim što će moći navratiti na štand i razgledati ponudu pločica Keramike Modus, svi koji odluče doći na ovaj tradicionalni sajam moći će degustirati raznovrsna jela i pića domaće proizvodnje i uživati u bogatom zabavnom programu sajma, koji uključuje ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića, Vinski bal, kao i izbor Vinske kraljice! Više informacija na tzgorahovica.hr.


„Na sajmu Slavin 2013, koji je orijentiran krajnjim kupcima, posjetitelji štanda Keramike Modus imat će priliku upoznati se s našim asortimanom izvorno hrvatskih keramičkih pločica, maloprodajnim cijenama, posebnim popustima i akcijama na određene kolekcije pločica, a djelatnici će biti na raspolaganju i za informiranje o radnom vremenu, ponudi i pogodnostima kupnje u maloprodajnoj trgovine koja posluje u sklopu tvornice Keramike Modus u Orahovici na adresi Vladimira Nazora bb. Kao glavni sponzor sajma Slavin 2013 potičemo ovakve i slične inicijative za oživljavanje gospodarstva ovog dijela Hrvatske te podržavamo tradicionalna događanja koja svjedoče o bogatoj povijesti Orahovice.“, izjavila je Mirjana Kožić, marketing & PR Keramike Modus.

Dodatne informacije, kao i online katalog kolekcija keramičkih pločica možete potražiti i na službenim internetskim stranicama tvrtke Keramika Modus www.keramika-modus.com

Keramika Modus - Kolekcija keramičkih pločica Streamers
Keramika Modus - Kolekcija keramičkih pločica Streamers

Tagovi

Novosti