"ZELENE PLOČICE" – NAJBOLJI IZBOR ZA SVAKI DOM!

"ZELENE PLOČICE" – NAJBOLJI IZBOR ZA SVAKI DOM!

Keramika Modus d.o.o. postala ponosni nositelj oznake Green Mark

Zagreb, 08.03.2013.

Oznaka "GREEN MARK – SIGN OF EXCELLENCE" obilježje je održive ili “zelene”usluge, proizvoda ili tehnologije radi stvaranja dodane vrijednosti, promicanja, povećanja konkurentnosti i tržišnog plasmana istih. Keramika Modus d.o.o. iz Orahovice novi je ponosni nositelj ove oznake koja se dodjeljuje za korištenje na vremenski rok od pet godina od strane tvrtke Energo Media Servis d.o.o. i Saveza za energetiku Zagreba.


"Dobivanje ovog znaka 'zelene orijentiranosti' za proizvodnju keramičkih pločica još je jedan dokaz i neosporna potvrda dobrog usmjerenja svih naših napora za odvijanje proizvodnih procesa u skladu s uvedenim sustavima upravljanja. Keramika Modus d.o.o. ima uveden integrirani sustav upravljanja prema svjetskim normama ISO 9001 I ISO 14001. Ti sustavi upravljanja povezani su 2005. godine u jedinstveni Integrirani sustav upravljanja koji uključuje i praćenje troškova kvalitete te područje društvene odgovornosti.

Keramika Modus d.o.o. gradi danas svoju prepoznatljivost oznakom 'Hrvatska kvaliteta', a sustavno se gradi 'Total Quality Management’ na osnovi normi upravljanja.” izjavila je Mirjana Kožić, marketing & PR Keramike Modus i dodala kako je jedan od glavnih ciljeva Keramike Modus d.o.o. razvijati zeleno gospodarstvo prema visokim EU standardima, a uključuje to i ekonomsku opravdanost, stalan rad na zadovoljstvu kupaca, brigu o zaposlenicima te brigu za okoliš.


Oznaka "GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE" dodjeljuje se pravnim osobama za usluge, proizvode ili tehnologije u svim oblicima gospodarske aktivnosti na području Republike Hrvatske sukladno kriterijima za dodjelu oznake "GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE". Oznaka "GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE" dodjeljuje se pravnim osobama, osim za usluge, proizvode ili tehnologije, i za održivu proizvodnju, skladištenje, distribuciju i potrošnju električne i toplinske energije.


Saznajte više: www.keramika-modus.com

Tagovi

Novosti