Teme za "Kuhinje i kupaonice" br. 32/PROLJEĆE

Teme za "Kuhinje i kupaonice" br. 32/PROLJEĆE

U pripremi je proljetni broj magazina "Kuhinje i kupaonice" br.32 za 2013.. Zima će uskoro biti iza nas, a ljepše vremenske prilike i proljeće pravo je vrijeme za uređenje i preuređenje stambenog prostora. Evo najzanimljivijih tema:


1. Inovativna tehnologija u kućanskim aparatima

Inovativna tehnologija u kućanskim aparatima donosi nam nevjerojatne funkcije koje nam omogućavaju svakodnevno napredno i u skladu sa našim potrebama i željama korištenje malih i velikih kućanskih aparata. Donosimo pregled naprednih funkcija poznatih proizvođača kućanskih aparata.

2. Rustikalne kuhinje

Spoj modernih sistema unutar kuhinjskih ormarića i rustikalnog ili klasičnog izgleda dobitna su kombinacija za mnoge korisnike.

Novi trendovi koje donose proizvođači kuhinjskog namještaja baziraju se na prirodnim materijalima, drvu, kamenu, jednostavnim linijama sa daškom topline te neizostavnim modernim kuhinjskim uređajima.

3. Tri trendovska stila uređenja kupaonica

Moderan dizajn kupaonice nadahnut prirodnim materijalima i estetikom japanske kulture, minimalistički dizajn sa kombinacijom betona, metala i kamena koji daje hladan izgled kupaonici upotpunjen toplim i zanimljivim detaljima.

Treći trend u uređenju koji želimo predstaviti je tradicionalni stil koji se odlikuje antiknim elementima i linijama.

4. Keramičke pločice-neizostavan dio svake kupaonice

Daje pregled aktualnih trendova i ideja za odabir i kombiniranje keramičkih pločica.

5. Interijeri koje su uredili hrvatski arhitekti

6. Stalne rubrike: Izlog, Galerija interijera, Detalji za dom

7. Novosti sa domaćeg i stranog tržišta


Saznajte više: kuhinje-kupaonice.com.hr

Tagovi

Novosti