MJESEC LJUBAVI UZ NAJDRAŽE LJUBAVNE ROMANE

MJESEC LJUBAVI UZ NAJDRAŽE LJUBAVNE ROMANE

Mozaik knjiga i ove godine tradicionalno obilježava Dan zaljubljenih, predstavljanjem ponude novih ljubavnih romana u kojoj se uz svaku kupnju dobiva gratis naslov  100 zlatnih izreka o seksu. Velika akcija u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će sve do  kraja veljače.

Uz bogatu ponudu iz nakladničkog programa Mozaika povodom Valentinova predstavljamo Vam najnovije ljubavne romane. Od nagrađivane autorice Brande Joyce, čije romane često opisuju kao čarobnu kombinaciju priča kakve pišu S.E.Phillips i A.Quick, poput Nevine vatre, Tamnih plamenova, Vatrene oluje, sigurno će Vas privući njen najnoviji roman Nepredvidivo srce. U ovoj napetoj ljubavnoj priči saznajte da li će Candice staviti sve na kocku zbog zabranjene ljubavi s Apačkim ratnikom.

MJESEC LJUBAVI UZ NAJDRAŽE LJUBAVNE ROMANE

Donosimo Vam i prvi od četiri romana Suzanne Enoch, Kako ukrotiti razvratnika, u kojem će život i čast jedne mlade guvernante biti dovedeni u pitanje zbog zloglasnog grofa, Luciena Balfoura.

Od autorice hit romana U zemlji bijelog oblaka, jedne od najpopularnijih suvremenih njemačkih književnica Sarah Lark, čije se knjige u svijetu prodaju u milijunskim nakladama, predstavljamo Pjesmu Maora. Priča je to smještena na Novom Zelandu u 19. stoljeću, o borbi dviju djevojaka zaljubljenih u istoga muškarca.

Susana Kearsley kanadska je spisateljica kojoj je roman Oči boje zimskog mora jedan od najvećih uspjeha. Dvije paralelne priče, jedna iz sadašnjosti druga iz prošlosti, isprepletene su uzbudljivom ljubavnom pričom zbog čega je ovaj povijesni roman zarobio srca čitatelja širom svijeta.


Kako nam je Dan zaljubljenih sve bliže, a dobra knjiga je uvijek najljepši poklon, ovo je idealna prilika za mnogobrojne zaljubljene koji će među odabranom beletristikom i publicistikom pronaći idealan poklon za svoje voljene.


Više detalja i informacija o novim ljubavnim romanima pronađite i na službenoj web stranci Mozaika knjiga


Jednom zaljubljenom sretniku, Mozaik knjiga će darovati jedan naslov po izboru. Pošaljite naslov knjige i svoje podatke na uredisvojdom@gmail.com i pričekajte do sutra u 12 sati kada ćemo na Facebook stranicama objaviti ime sretnog dobitnika.


Petak, 08. veljače.

Prema osobnom izboru, knjigu OČI BOJE ZIMSKOG MORA osvojila je Tatjana Goričanec Kreč iz Zagreba. Čestitamo.