Kupaonica je ogledalo hotela

Kupaonica je ogledalo hotela

Već na ulaznim stepenicama ili u predvorju hotela gost se susretne sa zidnim ili podnim pločicama hotela, odnosno njegovim malim "zrcalima", a po dolasku u sobu najprije baci pogled na kupaonicu – "ogledalo" svakog hotela! Onaj odraz koji će u oba slučaja vidjeti, bit će njihov prvi dojam hotela kojeg su odabrali...

Kao što lijepe i zanimljivo složene pločice u predvorju mogu taj dojam pretvoriti u oduševljenje ukusnim uređenjem, tako i kupaonica, koja nije u najboljem izdanju, može biti neugodno iznenađenje.

Gost po dolasku u sobu najprije baci pogled na kupaonicu, a prvo što ugleda su keramičke pločice
Gost po dolasku u sobu najprije baci pogled na kupaonicu, a prvo što ugleda su keramičke pločice

Opremanje hotela zahtjevan je posao, no odabirom dobrog dizajnera interijera i kvalitetnih, a po mogućnosti i brendiranih keramičkih pločica, sanitarija, drvenog namještaja, posteljine, ručnika, pa i kozmetike, koja će gosta dočekati u kupaonici, doći ćete do one značajne razlike u ponudi ili kako se to stručno voli nazvati – komparativne prednosti.

Keramičke pločice u kupaonici imaju estetsku funkciju te svakako oplemenjuju prostor
Keramičke pločice u kupaonici imaju estetsku funkciju te svakako oplemenjuju prostor


Čistoća je svakako imperativ koji onda jednostavno treba nadograditi upečatljivim, ali i elegantnim detaljima. No, prije brige o detaljima, uz čistoću valja osigurati i ono osnovno: blistavo čiste pločice, dobru rasvjetu, besprijekorne odvode, funkcioniranje sve opreme koja se u kupaonici nalazi i naravno, uvijek dostupnu toplu vodu. Ispunjavanjem ovih osnovnih uvjeta stvorena je podloga za ulaganje u fine detalje za onaj savršeni prvi dojam gosta! 

Treba obratiti pažnju i na trendove u uređenju, a posljednjih godina taj trend znači popularnost kupaonica koje izgledaju poput mini wellness centara. Prostrane masažne kade i ergonomski tuševi se podrazumijevaju, a keramičke pločice, koje dizajnom imitiraju toplinu drvenih površina, ali ju stvarno i pružaju, zahvaljujući ugrađenom podnom grijanju, većini će gostiju predstavljati užitak.


Vrijednost za budućnost iz Keramike Modus

Keramičke pločice u kupaonici imaju estetsku funkciju te svakako oplemenjuju prostor, no njihova je uloga u ovoj prostoriji i funkcionalna. Pločice u kupaonici štite zidove od vlage, omogućavaju jednostavnost čišćenja i održavanja visoke higijenske razine, a njihova otpornost na sredstva za čišćenje, kao i dugovječnost materijala od kojeg su napravljene svakako su nezamjenjive karakteristike. Ovdje se radi o ugradnji proizvoda koji predstavlja Vrijednost za budućnost, kako keramičkim pločicama "tepaju" u Keramici Modus iz Orahovice – jedinom hrvatskom proizvođaču keramičkih pločica, dekora i bordura, čiji proizvodi stalno osvajaju i nova strana tržišta.

Djeca znaju biti veliki kritičari zato treba i njima prilagoditi prostor uz odgovarajuće keramičke pločice
Djeca znaju biti veliki kritičari zato treba i njima prilagoditi prostor uz odgovarajuće keramičke pločice

Keramika Modus surađuje s talijanskom tvrtkom Gamma Due od koje je kupila ekskluzivno pravo za distribuciju kolekcije Hello Kitty keramičkih pločica za Hrvatsku. Ove pločice s prepoznatljivim likom svjetski poznate mace već krase kupaonice brojnih domaćih hotela, apartmana i kamp naselja.

Razmišljate li o gradnji, renoviranju ili opremanju hotela domaćim proizvodima izaberite hrvatske keramičke pločice s Keramika Modus potpisom. Pogledajte online katalog kolekcija keramičkih pločica 2012/2013.

Ponudu pločica možete pogledati i u sklopu Keramika Modus tvornice u Orahovici, Vladimira Nazora bb te u Zagrebu, Dr. Luje Naletilića 6, Remetinec.

Keramika Modus

Keramika Modus

Adresa

Vladimira Nazora 67
33515 Orahovica

Telefon

033/ 84 03 00
01/ 65 95 951

Email

info@keramika-modus.com