Sokovnik HUROM - za umijeće pripreme svježih i ukusnih sokova

Sokovnik HUROM - za umijeće pripreme svježih i ukusnih sokova

Cijeli sokovnik je dizajniran tako da izdrži dugogodišnji svakodnevni rad. Proizvodi se u Koreji, u tvornici koja se 35 godina bavi proizvodnjom sokovnika, i patentirala je ovu tehnologiju jednostavnog načina cijeđenja soka po principu hladnog prešanja.

U zemljama EU ovaj sokovnik brzo postaje standard u juice barovima i restoranima upravo zbog jednostavnog rukovanja i čišćenja, te kvalitete soka koji daje.


Sok od zelenog!

Što se dešava kad u standardni sokovnik ubacite vrhove kopriva, ili danima uzgajane zelene vlati proklijale pšenice ili ječma sa visokom koncentracijom hranjivih tvari? Tražite li žličicom tih par kapi soka, a njih nema i nema?

Ne više. VerVita sokovnik će od tih najfinijih zelenih trava iscijediti svu moguću količinu soka, kako bi vaše tijelo pronašlo ono što mu nedostaje. Domaći špinat, kelj, lišće cikle i sve lisnato zeleno VerVita sokovnik s lakoćom će preraditi u pitki zeleni sok.


Sojino mlijeko!

Namočite soju preko noći i ujutro iscijedite u čašu svježeg sojinog mlijeka. Bez kuhanja. Dodajte po želji uz soju u sokovnik nešto od paprike, mrkve, oraha, ili bilo kojeg povrća i voća za okus i boju, i svaki dan pijte sojino mlijeko drugačijeg okusa.

Odlike sokovnika Hurom su visoko učinkovit i tih rad te dugovječnost
Odlike sokovnika Hurom su visoko učinkovit i tih rad te dugovječnost

Ukras vaše kuhinje!

Elegantan uspravan oblik zauzima malo mjesta u vašoj kuhinji. Tešku i stabilnu bazu s motorom nije potrebno premještati ni čistiti, a ni isključivati iz struje. Ostaje suha i čista i nakon mnogo litara soka, kompletan nastavak za cijeđenje se u jednom potezu i bez kapanja soka i mrvica pulpe odvoji od baze s motorom kako bi se isprao pod toplom vodom.


Karakteristike Hurom sokovnika:

Visoka iskoristivost: količina soka je maksimalna, otpada je malo i gotovo je suh

Brzo do soka sporim okretanjem: 70 okretaja u minuti za litru soka od naranče,jabuke,kruške,mrkve,celera,cikle....

Tihi rad: sokovnik ima zvuk kao da je pokretan rukom

Lako i jednostavno ispiranje: litra vode i desetak sekundi i sokovnik je sprman za drugu vrstu soka

Više informacija na: www.pipaplus.hr

Tagovi

Uređaji