Philips i 60 dana probnog korištenja

Philips i 60 dana probnog korištenja

Philips je nastavio s promotivnom akcijom 60 dana probnog korištenja na gotovo cijeli asortiman Philipsovih uređaja sve do kraja ovog mjeseca, točnije do 31. siječnja, 2013.

U Philipsu su svjesni trenutne situacije na tržištu i koliko je dobivena vrijednost za novac važna, te su ovim putem najzahtjevnijim kupcima omogućili kupnju usisavača, glačala, sokovnika, miksera i blendera, univerzalnih kuhinjskih strojeva, espresso Seaco aparata, proizvoda za njegu kose i depilatora bez ikakvog rizika. 


Dovoljno je samo iz raznolike ponude odabrati odgovarajući model i u 60 dana probnog korištenja odlučiti da li odabrani prizvod zadovoljava vaše najviše standarde. Ukoliko kupljeni proizvod nije ispunio vaša očekivanja unutar 60 dana probnog korištenja - Philips jamči povrat novca.
Ako ste oduvijek maštali o pronalasku proizvoda koji će ispuniti sva vaša očekivanje, ova Philipsova akcija je pravi izbor za vas. Proizvodi uključeni u akciju mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s malim kućanskim aparatima.

Više detalja o akciji na: www.philips.hr

Tagovi

AKCIJE!