Hotel Phoenix - hotel u kojem se dobro osjećam!

Hotel Phoenix - hotel u kojem se dobro osjećam!

Hotel Phoenix koji spaja vrhunsku gastronomiju, eleganciju i klasiku idealan je za proslavu raznih obiteljskih svečanosti kao što su krstitke, pričesti, krizme, rođendani, djevojačke i momačke večeri i godišnjice braka.

Hotel Phoenix smjestio se na istočnom dijelu grada Zagreba, na glavnoj gradskoj prometnici svega 300 m od zagrebačke zaobilaznice.

Hotel Phoenix idealan je za odmor, za zaljubljene, za posao i užitak!

Hotel je preuređen 2012. godine i raspolaže sa 55 vrhunski opremljenim sobama , novouređenim wellness i fitness centrom, golf indoor centrom, a la' carte restoranom Maestro, vinotekom i prekrasnom svadbenom salom Magic Hall.

Hotel Phoenix raspolaže i vlastitom vinotekom
Hotel Phoenix raspolaže i vlastitom vinotekom

Opuštajuća ljubičasta boja interijera i eksterijera, svečani a la' carte restoran, elegantna vinoteka i sala najbolji su izbor za održavanje obiteljskih banketa. Ponuda jela bazirana je na svježim namirnicama, biranim i pripremljenim po sezonama, čime se ponuda jela dodatno obogaćuje.

U ponudi su jela pripremljena po modernoj recepturi iz različitih dijelova Hrvatske koje možete izabrati za proslavu raznih banketa krstitki, rođendana, pričesti, krizmi ili godišnjica braka. Specijalitet hotela je vrhunski pripremljena teletina idealna za nedjeljne ručkove i poslovne domjenke.

Restoran Maestro hotela Phoenix
Restoran Maestro hotela Phoenix
Hotel Phoenix raspolaže s čak 55 vrhunski opremljenih soba
Hotel Phoenix raspolaže s čak 55 vrhunski opremljenih soba

Za one željne odmora i opuštanja hotel Phoenix je otvorio vrata novouređeneog wellness & spa centra opremljenog finskom saunom, hidromasažnim bazenom, bazenom s efektom protustrujnog plivanja, svjetlosnom terapijom i solarije i teretanom opremljenom Technogym opremom. Za ljubitelje golfa i aktivnijeg odmora tu je golf indoor centar sa simulatorima.

U hotelu Phoenix nalazi se i Wellness & Spa Centar
U hotelu Phoenix nalazi se i Wellness & Spa Centar

Čuvano parkiralište ima kapacitet od 100 parkirnih mjesta, te je na raspolaganju gostima hotela gratis.


Proslava obiteljskih svečanosti

Za organizaciju krstitki, rođendana i drugih banketa tu je igraonica hotela s velikim izborom igračaka za djecu.

Za buduće mladence na raspolaganju je vinoteka, wellness i deluxe sobe hotela Phoenix za proslavu djevojačkih i momačkih večeri i prepričavanje starih ljubavi i dogodovština.

Svakome slavljeniku hotel Phoenix u narednoj 2013, poklanja gratis Relax & Spa wellness paket za dvije osobe te ukoliko je riječ o proslavi krstitki majka s bebom dobiva gratis sobu na korištenje.

Proslavite najsretnije trenutke svoga života okruženi sa najmilijima i ovjekovječite ih smijehom i uspomenama.

Vrhunsko i ljubazno osoblje hotela Phoenix potruditi će se da se zabavite i opustite.

Posjetite nas i osjetite zadovoljstvo i potpuni užitak!

Za više informacija i rezervacija obiteljskih banketa, ali i proslava i ručkova općenito možete nas kontaktirati na 01 2006 333 ili putem maila banket@phoenix.hr.

Sponzor: Hotel Phoenix

VEZANI ČLANCI

Ponuda malih obiteljskih hotela

Ponuda malih obiteljskih hotela

Novost u ponudi portala UrediSvojDom su i turističke destinacije. Točnije, riječ je o malim obiteljskim hotelima koji su razasuti diljem Hrvatske i predstavljaju...

HOME EXCHANGE - PUTUJTE PO SVIJETU!

HOME EXCHANGE - PUTUJTE PO SVIJETU!

Koliko ste puta zaželjeli otputovati u neku drugu zemlju i posjetiti neki grad koji vam se sviđa, a niste bili u mogućnosti to učiniti jer vam je bilo...

Rafting na Cetini

Rafting na Cetini

Spektakularni užitak raftinga samo nekoliko kilometara udaljenog od mora na rijeci Cetini, u neposrednoj blizini starog gusarskog grada Omiša dogodio se...

Villa Nina, Perci, Istra

Villa Nina, Perci, Istra

Istra je jedinstvena i osobita, a Jadransko more je oplakujući njenu obalu stvorilo na tisuće prelijepih laguna i otočića. U pozadini dominira planinski...

Caffe bar The City  - Uzmite predah od svakodnevnice

Caffe bar The City - Uzmite predah od svakodnevnice

U najpoznatijoj ulici zagrebačke Trešnjevke, u Trakošćanskoj 38, smjestio se slatki caffe bar The City. Bar koji svakodnevno svojim gostima nudi posebne...

Kvaliteta Wi-Fi-a u hotelima putem web stranice

Kvaliteta Wi-Fi-a u hotelima putem web stranice

Poznata je stvar kako su Hoteli bitan segment u poslovanju svakog IT/ICT stručnjaka, običnog radnika ili pak vlasnika pojedine tvrtke koja se bavi ovim...

Pogledajte ostale članke iz kategorije