Hotel Phoenix - hotel u kojem se dobro osjećam!

Hotel Phoenix - hotel u kojem se dobro osjećam!

Hotel Phoenix koji spaja vrhunsku gastronomiju, eleganciju i klasiku idealan je za proslavu raznih obiteljskih svečanosti kao što su krstitke, pričesti, krizme, rođendani, djevojačke i momačke večeri i godišnjice braka.

Hotel Phoenix smjestio se na istočnom dijelu grada Zagreba, na glavnoj gradskoj prometnici svega 300 m od zagrebačke zaobilaznice.

Hotel Phoenix idealan je za odmor, za zaljubljene, za posao i užitak!

Hotel je preuređen 2012. godine i raspolaže sa 55 vrhunski opremljenim sobama , novouređenim wellness i fitness centrom, golf indoor centrom, a la' carte restoranom Maestro, vinotekom i prekrasnom svadbenom salom Magic Hall.

Hotel Phoenix raspolaže i vlastitom vinotekom
Hotel Phoenix raspolaže i vlastitom vinotekom

Opuštajuća ljubičasta boja interijera i eksterijera, svečani a la' carte restoran, elegantna vinoteka i sala najbolji su izbor za održavanje obiteljskih banketa. Ponuda jela bazirana je na svježim namirnicama, biranim i pripremljenim po sezonama, čime se ponuda jela dodatno obogaćuje.

U ponudi su jela pripremljena po modernoj recepturi iz različitih dijelova Hrvatske koje možete izabrati za proslavu raznih banketa krstitki, rođendana, pričesti, krizmi ili godišnjica braka. Specijalitet hotela je vrhunski pripremljena teletina idealna za nedjeljne ručkove i poslovne domjenke.

Restoran Maestro hotela Phoenix
Restoran Maestro hotela Phoenix
Hotel Phoenix raspolaže s čak 55 vrhunski opremljenih soba
Hotel Phoenix raspolaže s čak 55 vrhunski opremljenih soba

Za one željne odmora i opuštanja hotel Phoenix je otvorio vrata novouređeneog wellness & spa centra opremljenog finskom saunom, hidromasažnim bazenom, bazenom s efektom protustrujnog plivanja, svjetlosnom terapijom i solarije i teretanom opremljenom Technogym opremom. Za ljubitelje golfa i aktivnijeg odmora tu je golf indoor centar sa simulatorima.

U hotelu Phoenix nalazi se i Wellness & Spa Centar
U hotelu Phoenix nalazi se i Wellness & Spa Centar

Čuvano parkiralište ima kapacitet od 100 parkirnih mjesta, te je na raspolaganju gostima hotela gratis.


Proslava obiteljskih svečanosti

Za organizaciju krstitki, rođendana i drugih banketa tu je igraonica hotela s velikim izborom igračaka za djecu.

Za buduće mladence na raspolaganju je vinoteka, wellness i deluxe sobe hotela Phoenix za proslavu djevojačkih i momačkih večeri i prepričavanje starih ljubavi i dogodovština.

Svakome slavljeniku hotel Phoenix u narednoj 2013, poklanja gratis Relax & Spa wellness paket za dvije osobe te ukoliko je riječ o proslavi krstitki majka s bebom dobiva gratis sobu na korištenje.

Proslavite najsretnije trenutke svoga života okruženi sa najmilijima i ovjekovječite ih smijehom i uspomenama.

Vrhunsko i ljubazno osoblje hotela Phoenix potruditi će se da se zabavite i opustite.

Posjetite nas i osjetite zadovoljstvo i potpuni užitak!

Za više informacija i rezervacija obiteljskih banketa, ali i proslava i ručkova općenito možete nas kontaktirati na 01 2006 333 ili putem maila banket@phoenix.hr.

Hotel Phoenix

Hotel Phoenix

Adresa

Sesvetska cesta 29
10360 Sesvete - Zagreb

Telefon

01/ 20 06 333

Email

hotelphoenix@hotelphoenix.com.hr