KERAMIKA MODUS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

KERAMIKA MODUS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Priča o hrvatskim keramičkim pločicama i na Twitteru!

Zagreb, 03.01.2013. godine – Ni jedna moderna brand priča nije potpuna bez prisutnosti na društvenim mrežama. Keramika Modus iz Orahovice svoju priču o keramičkim pločicama, koje dizajnom, kvalitetom i stilom oplemenjuju svaki dom te poslovni ili javni prostor u 2013. godini dijeli i sa sljedbenicima na najbržoj i najpopularnijoj mobilnoj društvenoj mreži – Twitteru. Postanite i vi naš follower na https://twitter.com/KeramikaModus, a sve ono što si želimo reći ovdje ćemo morati sažeti u maksimalno 140 znakova.


Naša novogodišnja odluka da započnemo komunikaciju s javnosti i putem Twittera zapravo je posljedica božićne inspiracije, odnosno uključenje i Pape Benedikta XVI na ovu društvenu mrežu :) Twitter je pravi primjer otvorene društvene mreže koja u realnom vremenu daje aktualne informacije o svakodnevici i koja na najbolji mogući način bilježi pulsiranje Zemlje. Svoj brand name na Twitteru grade ljudi, tvrtke, udruge... i gotovo da nije bilo globalno važnog događaja, trenda ili noviteta koji nije ispričan kroz milijune objavljenih i dijeljenih tvitova u 2012. godini, a u 2013. tom se informacijskom grotlu pridružuje i Keramika Modus.

Od ove godine Keramika Modus dostupna je i na najpopularnijim društvenim mrežama...
Od ove godine Keramika Modus dostupna je i na najpopularnijim društvenim mrežama...

Osim na Twitteru, s našim kupcima i potrošačima u kontaktu smo i putem Facebook i LinkedIn profila Keramike Modus, a osluškujući upravo njihove prijedloge, razmišljanja, kao i konstruktivne kritike, osmišljavamo i planiramo nove kolekcije keramičkih pločica za najljepše buduće kupaonske i kuhinjske ambijente.


Sudjelujte u tim „slatkim mukama“ s nama i podijelite na ovim društvenim mrežama svoje ideje, želje i snove o lijepim interijerima, a Keramika Modus će i tijekom ove godine osigurati brojna iznenađenja, zanimljive aplikacije i nagradne igre kojima će vam zahvaliti na podršci. I u novoj godini čitamo si misli... online!

Keramika Modus

Keramika Modus

Adresa

Vladimira Nazora 67
33515 Orahovica

Telefon

033/ 84 03 00
01/ 65 95 951

Email

info@keramika-modus.com

Tagovi

Novosti