Biomagnetna kada za zdravo tijelo

Biomagnetna kada za zdravo tijelo

Za izlučivanje otrova i otpadnih tvari iz tijela potrebna je dovoljna količina vode u tijelu, zbog čega se preporuča pijenje velikih količina vode. Ona nije važna samo za ljudsko tijelo nego i za njegovo energijsko polje, pa zato treba održavati njezinu količinu u tijelu. Također su korisne šetnje uz vodu, a kod kuće dodir s vodom u kupaonici jer je kupanje, odnosno tuširanje jedan od važnih oblika dodatnog opuštanja.

Naime, voda pomaže neutralizirati akumuliranu negativnu energiju, time se osvježimo, a tijelo se može brže regenerirati. No voda ne djeluje samo kemijski i fizikalno, nego može pohraniti određene informacije i kasnije ih proslijediti organizmu koji se u njoj kupa.

Biomagnetna terapija

Biomagnetna terapija upotrebljava se za kontroliranje boli, za zdravljenje infekcija, obnavljanje kosti i oštećenog tkiva te za pomlađivanje stanica bez uporabe injekcija, masti ili lijekova. Omiljena je i u kombinaciji s drugim terapijskim metodama. Biomagnetna kada nudi privatan kutak za opuštanje tijela i duše, a napuni vas energijom za cijeli dan.

Zbog sve većeg zanimanja za proizvodima koji utječu na energijsko stanje čovjeka Kolpa, d. d., i Institut Bion povezali su se i nakon duljeg testiranja zajedno su razvili biomagnetnu (za kupanje ili masažnu) kadu Kolpa san.

Što je zapravo biomagnetna kada?

To je kada za kupanje u koju su neprimjetno ugrađeni biomagnetni elementi koji stvaraju kompleksno biomagnetno polje. Tu tehnologiju, nazvanu biomagnetni inženjering, razvili su u Institutu Bion, a njezina je djelotvornost znanstveno provjerena. Posebno strukturirane magnetne i energijske modifikatorske pločice koje zajedno stvaraju djelotvorno biomagnetno polje poboljšaju kvalitetu vode. Biomagnetna kada utječe na čovjeka na dva načina jer i biomagnetizirana voda i biomagnento polje kade neposredno djeluju na opće stanje ljudi. Zbog starenja ili manjih oštećenja kade biomagnetno se polje ne uništi.

Biomagnetna kada namijenjena je svima koji su svjesni značenja preventive, brige o sebi i odgovornosti za zdravlje i dobro opće stanje. Testovi su pokazali da ugrađeni biomagnetni elementi u kadama promijene energijsko-informacijske karakteristike vode. Kod obične kade za kupanje riječ je o smirujućem i protustresnom učinku, a kod masažnih kada postiže se još više okrepljujući i stabilizirajući učinak.

Biomagnetni elementi mogu se ugraditi u svaku kadu za kupanje ili masažnu kadu iz programa Kolpa san. Ako želite živjeti život pun energije, uronite u kadu za kupanje Kolpa san, a svijet će vas pričekati vani.

Preuzeto sa: www.kolpa.si/hr